HÍREK

Neymar: Háromszoros igen a Barcának!

A francia PSG-ben légióskodó brazil játékmester tántoríthatatlan eltökéltségéről a Sport katalán lap adott hírt vasárnap.

Az újság kiemelte, hogy a 28 éves futballistát június 30-ig köti szerződése a párizsiakhoz, így nyártól csapatot válthat, s választottja nem lehet más, mint régi együttese, a spanyol bajnoki címvédő Barcelona. Neymart 2019 októbere óta próbálták rávenni a PSG-nél a szerződéshosszabbításra – sikertelenül.

Nemcsak a brazil vágyik vissza a katalán fővárosba, a Barca klubvezetői is azon dolgoznak, hogy visszaszerezzék korábbi játékosukat. Ehhez mélyen a kasszába kell nyúlniuk, hogy “engedékennyé” tegyék az amúgy katari tulajdonban levő PSG-t a Transfermarkt nemzetközi adatbázisa szerint 160 millió euróra taksált Neymar átengedését illetően. A Barca vezérkarának álláspontját jelentősen erősíti, hogy a csapat világsztárja, az argentin Lionel Messi is lándzsát tört a brazil visszahozatala mellett.

Neymar minden idők legdrágább igazolásaként 222 millió euró fejében távozhatott Barcelonából 2017 nyarán Párizsba.

(MTI)

Címkék: 
Rovat: 
Borítókép megjelenítése a cikkoldalon: 
1
Cikkoldali bevezető: 

A futballvilág legmagasabban jegyzett játékosai közé tartozó Neymar ismételten leszögezte, hogy mindenképpen vissza akar térni előző csapatához, az FC Barcelonához.

Borítókép: 
PR indítási idő: 
vasárnap, március 22, 2020 – 22:55
PR befejezési idő: 
vasárnap, március 22, 2020 – 22:55
%d blogger ezt szereti: