Search by category:
Egyéb kategória

Sorsok a VASÁRNAPBAN: Lesz Zsókának új kerekesszéke?

Sorsok a VASÁRNAPBAN: Lesz Zsókának új kerekesszéke?
Rizsányi Attila
2021. 03. 15., h – 08:44

2021. március 15., hétfő – 08:44
Sorsok a VASÁRNAPBAN: Lesz Zsókának új kerekesszéke?

Friss ikon
Off

Törzs

Az említett hordozható nagyítógépet, amelyről a jószívű vásárútiak felhívása szólt, időközben megkapta Zsóka. Ez 5-6, sőt tízszeresére felnagyítja a betűket füzetben, könyvben, ami nagyon megkönnyíti a dolgát otthon, Pozsonyeperjesen és a vezekényi iskolában, ahová ő és ikertestvére, Áron is jár.

 

Mire van még szüksége Zsókának? Édesanyja milyen problémákkal küzdött a várandósság alatt? Mi történt a szüléskor? Hogyan tudták meg a rossz hírt? Mi történt egy év múlva? Hogyan élte meg Zsóka, hogy ő különbözik a többiektől? Hogyan reagált a kerekesszékre? Mikorra fogadta el magát? Hogyan reagál rá a többi gyerek? Mi segíthet Zsókának?

Urbán Klára riportjában ezekre a kérdésekre is választ kapunk a már megvásárolható Vasárnapban.

Bevezető

Gyerák Zsóka vagyok, 2. osztályos. Családommal Pozsonyeperjesen lakom. 2012 karácsonya előtt születtem ikerterhességből. Sajnos, nekem kevés oxigén jutott, így mozgáskorlátozott lettem, és a látásom is nagyon sérült. Szeretek iskolába járni, szeretek olvasni, ezért szükségem lenne egy speciális hordozható nagyítógépre, hogy iskolában és otthon is tudjak olvasni. Így az iskolában is teljes értékű tanuló lehetek.”

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment