Search by category:
Egyéb kategória

A Dôvera ügyfelei számára a Bory Kórházban történő beavatkozásokra a szállítás ingyenes

A Dôvera ügyfelei számára a Bory Kórházban történő beavatkozásokra a szállítás ingyenes

Zoltán Seres

2023. 09. 20., sze – 15:09

Nem számít, hogy Felsővízköz városából származik és csípőműtétre van szüksége, vagy Szakolcáról, és egy komoly onkológiai beavatkozásra vár. Ami számít, az az Ön egészségbiztosítója, hiszen a Dôvera ingyenes szállítást biztosít az ügyfeleinek Szlovákia bármely részéről a Boryban tervezett beavatkozásokra.

A Dôvera ügyfelei közel fél éve veszik igénybe a pozsonyi Bory Kórház egészségügyi szolgáltatásait. A kórház és az egészségbiztosító közötti szerződésnek köszönhetően csak a biztosítási kártyára van szükségük a kórház által nyújtott valamennyi eljárás igénybevételéhez. Ingyenes a regisztráció, a vizsgálatok, a kórházi kezelés és a műtét is, továbbá nem kell többé aggódniuk a tervezett beavatkozásra való eljutás miatt sem.

Mostantól a szállítás is ingyenes

A Dôvera ügyfelei extra kedvezményt kaphatnak: ingyenes szállítás a tervezett műtétre és haza. Mindössze annyi szükséges, hogy ne legyen tartozásuk az egészségbiztosító felé és a Bory Kórházba legyenek berendelve kezelésre. Nem számít, hogy rutinműtétről vagy komolyabb ortopédiai, sebészeti, idegsebészeti, nőgyógyászati vagy urológiai beavatkozásról van szó.

„Mivel a kórház nemcsak a Pozsonyból és környékéről származó páciensek számára áll rendelkezésre, hanem egész Szlovákia területéről várja a betegeket, azt szeretnénk, ha az intézmény gyakorlatilag is elérhető lenne számukra, legyen szó a Kelet-Szlovákiából, Árvából, Liptóból vagy akár az ország déli részéről érkező ügyfeleinkről” – magyarázza Martin Kultan, a legnagyobb magán-egészségbiztosító vezetője.

Bizonyos esetekben a betegek jogosultak az egészségbiztosítás által fedezett szállításra. Az egészségügyi betegszállító szolgálat azonban további díjat számíthat fel nekik. A Dôvera juttatásának köszönhetően pótdíj nélkül jutnak el a Bory Kórházba. Ezenkívül a Dôvera ingyenes szállítást biztosít az intézménybe az olyan, kevésbé súlyos diagnózissal rendelkező ügyfelek számára, akik normál esetben nem lennének jogosultak betegszállításra.

Hogyan működik a szolgáltatás?

A Dôvera biztosítottjai már az első vizsgálatra való időpontfoglaláskor előnyt élveznek: a kórház weboldalán található, csak számukra kialakított űrlapon keresztül foglalhatnak időpontot. A kórház kapcsolattartó központja 24 órán belül – az ügyfél számára legmegfelelőbb időpontban – felveszi velük a kapcsolatot.

A Dôvera biztosítottjai ugyanezen az űrlapon keresztül megrendelhetik a kórházba történő szállítást is. Miután megerősítette azt, hogy Ön a Dôvera biztosítottja, és nincs tartozása az egészségügyi biztosító felé, elegendő kitölteni az adatokat a Bory Kórház kapcsolatfelvételi űrlapján. A rendszer automatikusan átirányítja a beteget – akár a Dôvera honlapjáról, az alkalmazásból vagy az elektronikus fiókból jelentkezett be.

Ha a beteg változtatni szeretne, az adott időpontra lefoglalt mentőautó ugyanezen az űrlapon keresztül lemondható vagy átütemezhető. A szállításra a beteg jogosult, kísérő nélkül. A mentőautó sofőrje szakképzett, így szükség esetén mindenben segíteni tud.

És mi a helyzet a visszaúttal? Nem kell aggódni! A beavatkozás utáni hazautazást a kórházi személyzet intézi, elegendő, ha megkéri rá a nővért vagy a recepcióst.

További információért látogasson el a www.cestazazdravim.sk weboldalra.

A Bory Kórházban a következő műtéti eljárások lehetségesek:

sebészeti beavatkozások
sebészeti beavatkozások onkológiai páciensek számára
urológiai sebészeti beavatkozások és vizsgálatok
fül-orr-gégészeti beavatkozások
gasztroenterológiai eljárások
idegsebészeti eljárások
nőgyógyászati eljárások
szemészeti eljárások
ortopédiai eljárások
traumatológiai eljárások 

 

Mit kínál a Bory Kórház?

egyágyas standard és modern felszereltség
kórházi tartózkodás szeretteivel
rövidebb várakozási idő a vizsgálatokra (CT, MR), valamint a sebészeti beavatkozásokra
az  egészségbiztosítás által fedezett egészségügyi ellátás 
magas színvonalú sürgősségi felvétel
ingyenes parkolás a kórház előtti tágas parkolóban
kényelmes megközelíthetőség autóval és tömegközlekedéssel (tervben van egy megálló közvetlenül a kórház előtt is)
Dôvera-fiók közvetlenül a kórházban

Read More

Post Comment