Search by category:
Egyéb kategória

Fortuna: 7,5 millió euróért fogadtak a tippelők a hoki-vb mérkőzéseire

Fortuna: 7,5 millió euróért fogadtak a tippelők a hoki-vb mérkőzéseire

Kulcsár Péter

2024. 05. 28., k – 15:41

A Fortuna fogadóirodánál 50%-kal több szelvényt tettek fel a fogadók az idei jégkorong-világbajnokság mérkőzéseire, mint tavaly, a teljes összeg meghaladta a 7,5 millió eurót. A szlovák válogatottra megjátszott legmagasabb tét 9 ezer euró volt, a Németország elleni mérkőzésre. A legnagyobb nyeremény 89 ezer euró volt – tájékoztatott a fogadóiroda.

„A legtöbben a Szlovákia-Franciaország mérkőzésre fogadtak, a feltett összeg meghaladta a 250 ezer eurót, és ezzel a mérkőzéssel nyertek a legtöbben. Több mint 22 ezren tippeltek szlovák győzelmet” – tette hozzá az iroda.

A góllövést illetően a szlovák hokisok közül Juraj Slafkovskýban bíztak a legtöbben, továbbá Peter Cehlárikban és Libor Hudáčekben. „A többi csapat játékosai közül nagyon sokan tippeltek arra, hogy David Pastrňák fog gólt szerezni, végül a döntőben ő ütötte a győztes találatot” – tette hozzá Tarek Yacoob, a Fortuna munkatársa.

A döntőben szintén inkább Csehországot tartották esélyesebbnek a tippelők, 8700 szelvényt tettek fel a győzelmére a rendes játékidőben, a svájci válogatottra 1460-at.

Read More

Post Comment