Search by category:
Egyéb kategória

Győznek újra a szlovákok? Gólová trefa és Tipérske milióny a Nikénél

Győznek újra a szlovákok? Gólová trefa és Tipérske milióny a Nikénél

Zoltán Seres

2024. 06. 20., cs – 14:45

Szlovákia focilázban ég! Válogatottunk hihetetlen bravúrt ért el. 1:0-ra győztek Belgium ellen, és ezzel az egész nemzetet lázba hozták. Pénteken újabb próbatétel vár rájuk, Düsseldorfban Ukrajna ellen lépnek pályára. Szurkoljon a mieinknek egy feladott szelvénnyel, hiszen a Niké két bónusz akcióval várja – Gólová trefa és a Tipérske milióny. Mindkettővel nagyot kaszálhat! 

Eurómilliók 

A szerencsejáték kedvelői a bajnokság kezdetétől részt vehetnek a Niké Tipérske milióny akciójában. Ez nagyon egyszerű, legalább 10 euró értékben kell fogadni, és aki sikerrel jár, három nap után részesül a 200 ezer eurós nyereményből. Az első kör sikeres fogadói több mint 15 eurót nyertek! Ma már a harmadik forduló kezdődik, de figyelem, egy kis változás történt. Nem kell az adott napra megtenni a szelvényt, elég, ha akkor értékelik ki. Ez azt jelenti, hogy ha ma 10 euró értékben ad fel szelvényeket a mai, holnapi és holnaputáni meccsekre, teljesítette a feltételeket, és részt vehet aTipérske milióny játékban. Ne habozzon, fogadjon!

Egy sikeres játékos 416 eurót nyert!

A szlovák mérkőzésekre a Niké egy másik akcióval – Gólová trefa – készült a játékosoknak. Elég, ha legalább 10 euró értékben fogad a pontos eredményre, és ha eltalálja, nemcsak a szelvénye nyereményét kapja meg, hanem részesül a 15 ezer eurós nyereményből is. Kétféleképpen lehet ezt megtenni. Vagy valószínű eredményre tippel, de a nyeremény nem lesz túl magas, vagy kockáztat, és ha betalál, szép összeget kaszál. Belgium ellen a második lehetőség volt a helyes. A pontos 1:0-s szlovák győzelmet csak 36 játékos tippelte meg, így mindegyikük 416 eurót nyert. 

Nos, mi lesz a Szlovákia–Ukrajna meccs eredménye? Laco Borbély 2:2-es döntetlent tippel 13,0-s szorzóval: „A történések tükrében az egyik legnehezebb meccs vár ránk. Előnyös helyzetben vagyunk, nekünk elég egy pont a továbbjutáshoz, míg Ukrajna az életéért küzd. Fontos lesz a helyes taktikai hozzáállásunk, eredmény-pragmatikusan kell hozzáállnunk a mérkőzéshez. El kell kerülnünk a hibákat a védekező zónában, és támadó nyomással lassítanunk kell az ellenfél akcióit.” 

A szlovák fogadók fele bízik a válogatottban 

A szlovákok egyáltalán nem hittek a Belgium elleni győzelemben, csak 3% remélte a diadalunkat. Most, az eufória és a könnyebb ellenfél miatt sokkal kiegyenlítettebb a helyzet. A szlovák győzelemben 48% bízik, míg hasonlóan 40% gondolja, hogy Ukrajna kijavítja a Románia elleni hibát és teljes pontszámot szerez. Csak 12% számít döntetlenre.

Rengeteg szelvény érkezett a Szlovákia-Ukrajna meccsre, de leginkább az a tippelő bízik a szlovák válogatottban, aki 300 euróért tett szelvényt 3,60-as szorzóval, és ha nyerünk, 1 072 eurót tehet zsebre. Szép számban érkeztek szelvények, amelyekkel Ukrajna győzelmére fogadtak. Ha ellenfelünk nyer, egy játékos, aki 1 500 eurót tett fel, 3 225 eurót nyerhet. Van egy optimista is, aki a hétfői győzelmet követően arra fogadott, hogy Szlovákia csoportelső lesz. 900 euróból 2 520 eurót csinálhat. Ne habozzon, és inspirálódjon!

Read More

Post Comment