Search by category:
Egyéb kategória

Mutatjuk a tehetségkutató végeredményét

Mutatjuk a tehetségkutató végeredményét

Lelkes Levente

2024. 06. 26., sze – 15:04

Június 25-én, éjfélkor véget ért az Új Szó videós tehetségkutatójának közönségszavazása. Az alábbiakban közöljük a tehetségkutató zsűri- és közönségszavazásának eredményét.

A közönségszavazás nyertese 250 euró pénzjutalomban részesül és az Új Szó szerkesztőségének gyakornokaként fejlesztheti tovább alkotói képességeit. A szakmai zsűri 3 díjazottja pénznyereményben részesül. 1. helyezett 250€, 2. helyezett 100€, 3. helyezett 50€. A zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt pályamunka készítője gyakornoki állást kap az Új Szó pozsonyi szerkesztőségében. Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük minden beküldőnek az elvégzett munkát!

A díjátadó és a gyakornokság további részleteivel kapcsolatban minden érintettel július 5-ig felvesszük a kapcsolatot.

A közönségszavazás végeredménye

A közönségszavazás során összesen 2043 érvényes szavazatot adtak le az ujszo.com olvasói. Az alábbiakban közöljük a szavazás végeredményét:

A szakmai zsűri pontozásának összesített eredménye

A szakmai zsűri tagjai: Nyerges Csaba, az Új Szó főszerkesztője, Molnár Csaba, a Pressburg című sorozat rendezője, Récsei Noémi, az RTVS magyar adásának műsorvezetője és Száraz István video production manager, a News and Media Holding munkatársa.

Kíváncsi a videós tehetségkutató pályamunkáira? A videók ide kattintva elérhetők.

Read More

Post Comment