Search by category:
Egyéb kategória

Az öt legjobb kisautó automata váltóval

Az öt legjobb kisautó automata váltóval

Németi Róbert

2024. 06. 28., p – 12:04

Pozsony |

Városi kisautóra vágyik? Ezek a legjobbak!

Renault Clio

A Clio mostantól Full Hybridként is megvásárolható E-Tech kivitelben. Ennek része a többfokozatú automata sebességváltó, amely nem is akármilyen. Az E-Tech a Renault innovatív technológiája, amelyet 150 szabadalom véd. A Renault F1-gyel együttműködve fejlesztették ki, az elektromos járművek terén szerzett tapasztalataik alapján.

Toyota Yaris

A Yaris automata sebességváltóval, hibridként vagy az 1.5 Dynamic Force benzinmotorral rendelhető, amely 92 kW( 125 LE) teljesítményű. Ez az opció a legalacsonyabb Active felszereltséghez nem rendelhető, így az ára 17 890 eurónál kezdődik. A városi kisautó csomagtartója 286 liter.

Fiat 500

A stílusos Fiat 500 1957-ben indult útjára. Az 500e modellhez automata sebességváltó is rendelhető. Az ára 26 750 eurótól indul, és négy felszereltségi szint közül lehet választani. A meghajtásáról egy állandó mágneses elektromotor gondoskodik, amelyet egy egyfokozatú sebességcsökkentő váltó egészít ki.

Škoda Fabia 

A Skoda Fabia kétféle hajtáslánccal kombinálható 7 fokozatú DSG automata sebességváltóval rendelkezik. Ezek egy 1.0 TSI benzinmotor 81 kW-os és egy 1.5 TSI 110 kW-os teljesítménnyel, amelyek a Style felső felszereltségi szinttől elérhetőek, 20 000 eurónál kezdődő árakkal. A Monte Carlo kiadás is kapható a szóban forgó motorokkal, valamint az automatával.

Ford Fiesta

A Ford Fiesta benzines mildHybrid EcoBoost mHEV, hétfokozatú automata váltóval, 23 190 eurótól kapható. Az Ecoboost Hybrid Powershift hétfokozatú duplakuplungos automata váltórendszerrel. Az EcoBoost Hybrid Powershift az 1,0 literes Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV) modellekhez rendelhető.

 

Read More

Post Comment