Search by category:
Egyéb kategória

Egy kategóriában a KIA Sportage a nők kedvence

Egy kategóriában a KIA Sportage a nők kedvence
Demecs Péter
2022. 02. 28., h – 12:38

2022. március 5., szombat – 19:56
Friss ikon
Off

Törzs

A Sportage-et 64 másik autóval ebben a hat kategóriában tesztelte a WWCOTY zsűrije: Családi SUV, Városi modell, Nagy autó, Luxus SUV, Sportmodell és 4×4. A Sportage a győzelmet a zsűri tagjai szerint egyedi dizájnjának, a legmodernebb technológiáinak, valamint a rendkívüli vezetési élménynek köszönheti. Az értékelés során viszont kiemelték azt is, hogy a járgányhoz aránylag megfizethető áron lehet hozzájutni, ennek köszönhetően ideális választás lehet a családoknak.

Az új Sportage először rendelkezik igazán európai dizájnnal és olyan méretekkel, amelyek leginkább az európai vásárlók igényeinek felelnek meg. Az utastér kialakításának köszönhetően a konkurens modelleknél sokkal több teret kínál fej- és térdmagasságban, így ideális utastárs lehet a családi kirándulásokon.

A Sportage ötödik generációja immár több alternatív meghajtással is rendelhető. Nem hiányzik tehát a mild-hyb- rid (MHEV), a tiszta hibrid (HEV) és a plug-in hybrid (PHEV) változat. Ennek köszönhetően minimális a járgány üzemanyag-fogyasztása, a plug-in hybrid kivitelezésben pedig 78 kilométer a hatótávolság tisztán elektromos meghajtásra.

A WWCOTY zsűrije a Sportage-et most a másik öt kategória győztesével fogja összehasonlítani, az Év Női Autója verseny győztesét pedig a nemzetközi nőnapon, március 8-án fogják bejelenteni.

Bevezető
Pozsony |

A Kia Sportage új generációja kategóriagyőztes lett az Év Női Autója (Women’s World Car of the Year – WWCOTY) versenyben. A világ 40 országából 56 női szakújságíró választotta a Sportage járgányt a Családi SUV elnevezésű kategória győztesének.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Demecs Péter

Read More

Post Comment