Search by category:
Egyéb kategória

Az én kedvencem: „Rosszcsont, de így tökéletes!”

Az én kedvencem: „Rosszcsont, de így tökéletes!”

Mészáros Richárd

2024. 06. 16., v – 19:09

Az Új Szó a felelős állattartást és a természettel való harmonikus együttélést szeretné népszerűsíteni „Az én kedvencem” fotó- és videópályázatával. Továbbra is várjuk olvasóink állatokkal kapcsolatos történeteit, fotóit, videóit a kedvencem@ujszo.com e-mail-címre. Emellett az IDE kattintva található űrlap kitöltésével is beküldhetik felnőttek és gyerekek, családok és iskolai/civil közösségek egyaránt a kedvenceikhez kötődő fotóikat és történeteiket. Meséljen kedvencéről Ön is!

Szülinapi cica

Kisfiam már régóta szeretett volna cicát. Hatodik szülinapjára kapott, azóta boldogság van.

Csemez Lilla, Bátorkeszi

Már szinte családtag

Születésnapomra kaptam viccből őt. Ma már szinte családtag, és már 7 éves.

Farkas Viktória, Bős

A két kis kedvenc

Tisztelt Szerkesztőség, a mi képünkön a család két kedvence reggelire várva.

Kiss Irma, Csilizradvány

Rosszcsont, de így tökéletes!

Mindig is vágytam egy berni pásztorra és hamar sikerült is megtalálnom őt… igazi kis rosszcsont, de így tökéletes nekünk.

Szabó Sabina, Nyékvárkony

Kapcsolódó cikkünk

Készítsen lehetőleg közös fotót/videót kutyusával, cicájával, papagájával vagy teknőcével, bármilyen fajtájú hobbi- vagy háziállatával. Küldje be a fotót/videót, írjon hozzá pár sort közös történetükről, miért is oly szerethetőek együtt.

Visszatérő vendég egy süni, egy mókus, róka, fácán, vagy bármilyen állat a kertjében? Szinte már barátságot kötöttek? Rendszeresen fürödnek a rigók, galambok a madáritatójában? Rozsdafarkú vagy akár vércse költ a balkonján? Benépesült a nagy gonddal készített rovarhotel? Fotózza le óvatosan társbérlőit, készítsen akár videót is, és mesélje el a közös történetüket! Egy-egy kirándulás során sikerült érdekes fotót, videót készítenie állatokról? Ne habozzon, küldje be hozzájuk kötődő rövid történettel együtt! A fotókat a történetekkel a kedvencem@ujszo.com e-mail-címre várjuk felnőttektől és gyerekektől, családoktól és iskolai közösségektől egyaránt, a fotók mérete legalább 1MB legyen. A videókat és fotókat az alábbi űrlap segítségével is el tudja küldeni szerkesztőinknek.

Read More

Post Comment