Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Így néznek ki ma a nagysikerű, A kék lagúna film szereplői!

FOTÓK: Így néznek ki ma a nagysikerű, A kék lagúna film szereplői!

Juhász Katalin

2024. 06. 24., h – 11:47

Egy film, amely két tökéletes testre és arcra épített, és világra szóló kasszasiker lett. A kék lagúnának (1980) máig megvannak a rajongói. A Christopher Atkins és Brooke Shields karaktere köré épülő történet egy lakatlan szigeten játszódik, ahol két tizenéves hajótörött egymásra talál.

Vannak, akik rendkívül romantikusnak, mások idegesítően giccsesnek találják a történetet, amelyet máig kultikus rajongás övez. Míg Brooke Shields „nem öregszik“, Christopher Atkinsre ma már alig lehet ráismerni. A filmbeli Richard karakterébe aranyró fürtjei, fehér fogai, ártatlan mosolya és épp megfelelően cizellált teste miatt szeretett bele megannyi tinilány a nyolcvanas években. A srác ráadásul a filmben másfél óra alatt a nézők szeme láttára válik tinédzserből egyre izmosabb férfivá.

Atkins eredetileg nem színész volt, hanem vízimentőként és vitorlásoktatóként dolgozott. A kék lagúna után számos más színészi lehetőséget is kapott, Hollywoodban, de sosem tudott kilépni Richard karakteréből. Ma egy szabadtéri sportokkal foglalkozó cég tulajdonosa, jótékonykodással, írással és rendezéssel foglalkozik. Elvált, két gyermek édesapja. Rajongóinak nemrég némi csalódást okozott, amikor elárulta, hogy angyali szőke fürtjei annak idején nem természetesek, hanem gondosan daueroltak voltak. (pluska) 

Read More

Post Comment