Search by category:
Egyéb kategória

Botrány az angol királyi családban: Meghan Markle állítólag törvénytelen lányát rejtegette!

Botrány az angol királyi családban: Meghan Markle állítólag törvénytelen lányát rejtegette!

Mislay Edit

2024. 06. 28., p – 11:36

Úgy tűnik, Harry herceg és Meghan Markle nem sokáig élvezték a nyugalmat. A híres párról olyan információk láttak napvilágot, amelyek többeket megdöbbentettek, mint gondolnánk. A brit herceg feleségének állítólag van egy törvénytelen lánya, aki évekkel ezelőtt született.

A brit királyi családról sokszor olyan információk látnak napvilágot, amelyek inkább ártanak nekik, mint használnak. Ha azonban ez a mostani hír igaznak bizonyulna, az vitathatatlanul történelmük legnagyobb botránya lenne.

A külföldi médiában ugyanis olyan találgatások kezdtek terjedni, hogy Harry herceg felesége, Meghan Markle évek óta titkolja törvénytelen lányát, akit Sarah-nak nevezett el, és aki mára már nagykorú.

A média szerint a 21 éves Sarah állítólag megdöbbentő vallomást tett a bíróságon (állítólagos) édesanyjával kapcsolatban. Azt állítja, hogy Meghan elhanyagolta és érzelmileg bántalmazta őt, és hogy anyagi kárpótlást akart neki nyújtani a Harryvel kötött házassága előtt. Mindezt természetesen azért, hogy az ügyet titokban tartsa, hiszen állítólag senki sem tudott „Markle eltitkolt lányáról”, még Harry herceg sem.

Benyújtott keresetében Sarah állítólag az anyagi szempontokra koncentrált. Az azonban nem világos, hogy volt-e valaha is megállapodás közte és Meghan között, vagy hogy a nő konkrétan mit állít. A királyi család egyelőre nem kommentálta az ügyet, ami talán nem meglepő.

(pluska.sk)

Read More

Post Comment