Search by category:
Egyéb kategória

34 500 eurót fizetett egy férfi szexuális szolgáltatásért, zsarolás áldozata lett
Hegedűs Norbert
2020. 07. 15., sze – 11:39

2020. július 15., szerda – 11:39
prostitúció prostituált
Friss ikon
Off

Törzs

„Az ügy felderítésében együttműködünk a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság nyomozójával. Lehetséges, hogy a gyanúsítottak által okozott kár több mint 200 ezer euró”

– tájékoztatott a nyitrai rendőrség.

 A sértett férfi egy internetes portálon vette fel a kapcsolatot egy nővel. Megegyeztek, hogy személyesen találkoznak és a nő szexuális szolgáltatást nyújt a férfinek. Az azonban, amikor megtudta, hogy ez 150 euróba kerül, visszalépett. A nő azzal érvelt, hogy miatta elutasított egy másik ügyfelet, és megadta neki a „főnöke” elérhetőségét, akinél el lehet intézni az alacsonyabb árat a szolgáltatásért. A páros további 200 eurót kért a sértettől a nő „védelméért”, és azért, hogy ne jelentsék az ügyet a rendőrségen. A károsult 350 eurót utalt át egy számlára.

Ezzel azonban nem zárult le az ügy, a gyanúsítottak időközönként kapcsolatba léptek a sértettel, fenyegették, és azzal zsarolták, hogy jelentik az ügyet a rendőrségen. A sértett féltette az életét, ezért fizetett. Pénzt kért kölcsön, és összesen 34 500 eurót fizetett ki a zsarolóknak.

Bevezető

Zsarolással gyanúsít egy 33 éves mocsonoki férfit a Nyitrai Kerületi rendőr-főkapitányság nyomozója. A gyanúsított 34 500 eurót zsarolt ki áldozatától, de elképzelhető, hogy az okozott kár összege még nem végleges. A nyomozók házkutatást tartottak a gyanúsítottnál.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment