Search by category:
Egyéb kategória

A képviselők nem étkezhetnek a parlamenti büfében

A képviselők nem étkezhetnek a parlamenti büfében
Mészáros Richárd
2020. 10. 15., cs – 17:02

2020. október 15., csütörtök – 17:14
Boris Kollár
Friss ikon
Off

Törzs

Kollár rámutatott: a gyárakban is biztosítanak étkezési lehetőséget az alkalmazottaknak, ezért a parlamenti büfében a hivatali alkalmazottak továbbra is étkezhetnek. Mintegy 350 személyről van szó. A képviselők egyszer használatos csomagolásban sem vihetik el az ételt az étkezdéből, és nem biztosítják számukra az ételszállítást sem. Csak ivóvízhez juthatnak majd hozzá a mellékhelyiségekben.

Peter Pellegrini (független), a parlament alelnöke szerdán kifogásolta, hogy a parlamenti étkezde nyitva áll a képviselők előtt. Kollár ezt kicsinyességnek nevezte, úgy véli, Pellegrini csak politikai tőkét akar kovácsolni a helyzetből. Hozzáfűzte: a képviselői grémium, amelyről a parlament alelnöke hiányzott, korábban abban állapodott meg, hogy az étkezdét nem zárják be.

Bevezető
Pozsony |

A parlamenti képviselők, az asszisztenseik és az újságírók csütörtöktől nem léphetnek be a parlamenti étkezdébe. Ott mostantól kizárólag a parlamenti hivatal alkalmazottai étkezhetnek – rendelte el Boris Kollár (Sme rodina) házelnök, aki az új szabályról egy sajtótájékoztatón számolt be. Hozzátette: nem engedi az ellenzéki képviselőknek, hogy politikai tőkét kovácsoljanak ebből a témából.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment