Search by category:
Egyéb kategória

Gröhling szerint a tanárok és a diákok körében fontos az országos tesztelés

Gröhling szerint a tanárok és a diákok körében fontos az országos tesztelés
Mészáros Richárd
2020. 10. 19., h – 13:38

2020. október 19., hétfő – 13:46
Branislav Gröhling
Friss ikon
Off

Törzs

Az oktatási tárca vezetője szerint ez helyes lépés. „Mi más lehetőségünk lenne? Már Európa többi része is értesült erről a tervről, és azt hiszem, inspirálódni fognak” – fogalmazott a miniszter. Emlékeztetett arra, hogy a teszt ingyenes lesz.

„Így gyorsan és hatékonyan azonosíthatjuk azokat, akik terjeszthetik a fertőzést. Van más lehetőségünk? Vagy ne csináljunk semmit, és várjuk meg, amíg az embereknek tüneteik lesznek, megfertőznek másokat, és a kórházakban már nem lesznek képesek ellátni őket?”

– fogalmazott Gröhling.

PLOŠNÉ TESTOVANIE

Je to správne riešenie 👍 Povedzme si, akú máme inú možnosť? Tento plán si už všíma aj…Közzétette: Branislav Gröhling – Vzdelanie je budúcnosť krajiny – 2020. október 18., vasárnap

„Azt kérjük mindenkitől, hogy a tesztelés után is viselkedjen felelősségteljesen. Tartsuk be a higiéniai előírásokat, a védőtávolságot, és hordjunk maszkot” – mondta a miniszter. Hozzátette, csak akkor térhetünk vissza a megszokott életünkhöz, ha mindannyian felelősségteljesen viselkedünk.

Igor Matovič

Matovič összehívja a biztonsági tanácsot az országos tesztelés miatt

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő kedden összehívja a Szlovák Köztársaság Biztonsági Tanácsát – jelentette be a közösségi hálón.

Október végéig a hadsereg előkészíti, november folyamán pedig elvégzi a lakosság általános tesztelését – nyilatkozta Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter a vasárnapi kormányülés után. Hozzátette, az akció neve Közös felelősség (Spoločná zodpovednosť). Elmondta, az összes bevethető katona, rendőr és tűzoltó részt vesz az akcióban.

Bevezető
Pozsony |

Az országos tesztelés különösen az iskolákban, a tanárok és a diákok, a kórházi dolgozók, valamint az olyan személyek számára lesz fontos, akik nem otthon dolgoznak, és több emberrel érintkeznek – fogalmazott Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter a közösségi hálón a lakosság átfogó tesztelésével kapcsolatban.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment