Search by category:
Egyéb kategória

Újabb statikus és forgatható kamerákat helyeznek ki Vágsellyén

Újabb statikus és forgatható kamerákat helyeznek ki Vágsellyén
Száz Ildikó
2020. 10. 22., cs – 07:55

2020. október 22., csütörtök – 15:00
Vágsellye
Friss ikon
Off

Törzs

A nyolc biztonsági kamerát a lámpaoszlopokra erősítik. Hatot a város központjától távolabbi helyekre, a városból kivezető útszakaszokhoz tesznek. A két forgatható kamera kihelyezésére a városi rendőrség tett javaslatot. A város önkormányzati honlapján arról tájékoztatták a lakosokat, hogy a járási székhely az első szlovákiai városok egyikeként szánta rá magát annak idején a biztonsági kamerák vásárlására.

Tizenöt évvel ezelőtt vásárolták az első térfigyelő kamerákat. 2017-ben huszonhét ilyen biztonsági berendezés volt a városban, ebből négy a Vágvecse városrészben. A bűnmegelőzési programból kapott támogatásból három évvel ezelőtt hat statikus és egy dinamikus kamerát vettek, valamennyit a Vágvecse városrészben helyezték ki. A most kapott kilencezer euró támogatásból vásárolt kamerák többségét olyan helyekre teszik, ahol korábban meggyűlt a bajuk a városi rendőröknek a különféle kihágásokat, bűntetteket elkövetőkkel. Szigorúbban ellenőrzik majd a térfigyelő kamerák segítségével a Deáki utat a vasútállomás irányába, továbbá a Vágkirályfai utca környékét és a Galántára vezető útszakaszokat. A Vágvecse városrészben lévő Napos utcába a most kapott támogatásból két statikus kamerát helyeztek ki. A lakosok többször kérték a képviselőket, hogy tegyék biztonságosabbá ezt a környéket. Egy időben ismeretlen gyújtogató garázdálkodott a lakóházaknál.

Vágsellye, Pázmány Péter utca

A reneszánsz kastély környékét, parkját a Pázmány Péter utcában forgatható kamerán át figyelik, ahogy az Alsó utcai kereszteződés, a templom és a Pázmány Péter Alapiskola területét is.

Bevezető
Vágsellye |

Év végéig hat statikus és két forgatható, dinamikus térfigyelő kamerát helyeznek ki a járási székhelyen. Az új műszaki berendezéseket a kormány bűnmegelőzési programjának köszönhetően vásárolták.

Címkék

Település / hely
Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment