Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Így zajlik majd az országos tesztelés

VIDEÓ: Így zajlik majd az országos tesztelés
Mészáros Richárd
2020. 10. 22., cs – 13:51

2020. október 22., csütörtök – 14:00
koronavírus
Friss ikon
Off

Törzs

A videóból kiderül, hogy a mintavételi pontra való belépéskor fertőtleníteni kell a kezet, majd a nyilvántartásba vétel és a formanyomtatvány kitöltése következik, mindenki sorszámot kap. Ezután ki kell fújni az orrot, felköhögni, majd a papír zsebkendőt a szemeteskosárba dobni. A sorszámot át kell adni egy egészségügyi alkalmazottnak, aki puha vattapálcával törletet vesz az orrgaratról. Az eredményt egy kijelölt, fertőtlenített helyiségben kell megvárni.

 

Az egészségügyi alkalmazott a sorszámok alapján szólítja a letesztelt személyeket, itt ismét fel kell mutatni a személyi igazolványt. Kiírják a tesztelésről szóló igazolást, melyen az eredmény is szerepel. Ezt lezárt borítékban adják át, egy útmutatóval, hogy mi a teendő, ha pozitív lett az eredmény, és mi, ha negatív. A letesztelt személy ezután elhagyja a mintavételi pontot, és ha pozitív az eredménye, akkor tíz napra házi karanténba kell vonulnia.

Bevezető
Pozsony |

A Szlovák Fegyveres Erők egy tájékoztató videót tettek közzé a közösségi hálón, amelyen bemutatják, miként zajlik majd az országos tesztelés.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment