Search by category:
Egyéb kategória

PÁRKÁNY: Négy helyszínen tesztelnek majd a jövő hét végén

PÁRKÁNY: Négy helyszínen tesztelnek majd a jövő hét végén
Macsicza Mark
2020. 10. 23., p – 13:48

2020. október 23., péntek – 14:00
városháza párkány
Friss ikon
Off

Törzs

Pénteken délelőtt a lévai katonai alakulat képviselője, a járási tisztiorvosi hivatal munkatársa, az állami rendőrség és a városi rendőrség parancsnoka valamint a polgármester alkotta bizottság kijelölte Párkányban azokat a helyszíneket, ahol a jövő hét végén lebonyolítják az országos tesztelést. Eszerint Párkányban a kultúrházban, a városi sportszervezet stadion melletti,  Sport utcai tornatermében, a Teraszok lakótelep felső tornatermében és a Szabadidőközpont épületében lesz a tesztelés.

Ragaszkodtam hozzá, hogy iskolai és óvodai épületekben ne nyissunk tesztpontokat. Ezekkel a helyszínekkel számolunk egyelőre,természetesen ezeket a felsőbb hatóságoknak még engedélyezniük kell. Fontos szempont volt az is, hogy külön bejáraton lehessen bemenni és külön, másik kijáraton lehessen távozni az épületekből. Minden további részletet időben, a jövő héten közlünk a lakossággal, már hétfőtől igyekszünk napi rendszerességgel az interneten és másképp is tájékoztatni majd a részletekről

– mondta el az Új Szónak Eugen Szabó polgármester.

Bevezető
Párkány |

Ma délelőtt a speciális bizottság terepbejárást tartott Párkányban, négy helyszínt jelöltek ki az országos tesztelésre – értesült lapunk Eugen Szabó polgármestertől.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment