Search by category:
Egyéb kategória

Óriási az érdeklődés: a szomszédos járásokból is érkeznek, hogy teszteltessék magukat

Óriási az érdeklődés: a szomszédos járásokból is érkeznek, hogy teszteltessék magukat
Mészáros Richárd
2020. 10. 24., szo – 11:55

2020. október 24., szombat – 12:30
országos tesztelés
Friss ikon
Off

Törzs

„Ha hétfőn a központi válságstáb jóváhagyja – az Árvai régiók és a Bártfai járás tapasztalatai alapján – a tömeges tesztelést, jövő héten mindenki lehetőséget kap arra, hogy teszteltesse magát” – hangsúlyozta Naď, egyben felszólította a szomszédos járások polgárait, legyenek türelmesek, és ne vegyenek részt a kijelölt járások koronavírus-tesztelésen. 

Mint mondta, a Námesztói, a Turdossini, az Alsókubini, valamint a Bártfai járás lakóit prioritás élvezi. Naď előrebocsátotta, amennyiben az emberek továbbra se tesznek eleget a kérésnek, kénytelenek lesznek megtiltani a más járásokból érkezők tesztelését.

A tárcavezető elmondása szerint zökkenőmentesen zajlik a tesztelés, reggel mind a 182 tesztelőpontot megnyitották. Az előző naphoz képest jelentősen, 277-tel 2003-ra nőtt azon önkéntesek száma, akik részt vállalnak a lakosság tömeges tesztelésében.

Bevezető

Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi miniszter felszólította a Námesztói, a Turdossini, az Alsókubini, valamint a Bártfai járáson kívülről érkező polgárokat, várjanak a jövő hétig, amikor ők is áteshetnek a koronavírusteszten.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment