Search by category:
Egyéb kategória

Programok törölve

Programok törölve
Ibos Emese
2020. 10. 24., szo – 10:07

2020. október 24., szombat – 15:31
Párkány
Friss ikon
Off

Törzs

November 15-éig minden, előre meghirdetett kulturális rendezvényét törölte a Párkányi Városi Művelődési központ – tudatta szerkesztőségünkkel Júlia Žďárska, az intézmény vezetője. Néhány rendezvény időpontját viszont későbbre halasztották. Peter Šrámek és zenekara fellépését és lemezbemutató koncertjét például 2021. január 16-án tartják meg a kultúrházban. A meghirdetett gyógynövényes és élesztős-keltetős workshopok is elmaradnak, a pótterminusról a napokban tájékoztatnak. Az október 24-re meghirdetett Kisvakond meseelőadást törölték. Nem tartják meg a moziban Bandor Éva és Olasz István színpadi estjét sem – ez utóbbit október 29-ére hirdették meg. A cigány irodalmi estet szintén törölték, ez október 26-án lett volna a kultúrházban. Az igazgatónő szerint a járványhelyzet egyre komolyabb, és valószínű, hogy év végéig még több rendezvény marad el. A már eladott jegyek visszaválthatók vagy későbbi időpontban felhasználhatók. Információk a kulturasturovo.sk honlapon. 

Juhász Gyula, a városi múzeum vezetője a november hatodikára meghirdetett Selye János-emlékkiállítással kapcsolatban elmondta, hogy a tárlatot online formában nyitják meg, de lesz kiállítás. „ Az anyag jelenleg Tatabányán van, onnan hozzuk el Párkányba. Remélem, hogy addig nem lesz további szigorítás a határon. Most még az érvényes, hogy sor kerül a tárlatra, a megnyitót interneten közvetítenénkˮ – fogalmazott Juhász. 

Himmler György, a Párkány és Vidéke Kulturális Társulás elnöke az Új Szóval annyit közölt, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések életbe léptével november 6-án elmarad a Slovak Quartet komolyzenei koncertje a Liszt Ferenc Művészeti Alapiskolában, és szintén törölték a Nézőművészeti Főiskola (Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Katona László) november 29-ei színházi előadását is a városi művelődési központban. 

„Háy János könyvbemutatójáról még nincs végleges döntés. Erre november 15-én kerülne sor a Papp Katalin Magán Művészeti Alapiskolában, de több mint valószínű, hogy ezt sem fogjuk tudni megtartaniˮ – tette hozzá lapunknak Himmler György. 

Bevezető
Párkány |

A Párkányi Városi Művelődési Központ november 15-ig törölte minden meghirdetett kulturális rendezvényét, a már eladott jegyek visszaválthatók vagy később felhasználhatók. 

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment