Search by category:
Egyéb kategória

Mikulec: Ha a rimaszombati városi rendőrség nem fog bírságolni, megteszi az állami

Mikulec: Ha a rimaszombati városi rendőrség nem fog bírságolni, megteszi az állami
Mészáros Richárd
2020. 10. 27., k – 14:43

2020. október 27., kedd – 14:46
Roman Mikulec
Friss ikon
Off

Törzs

„Bár ezt mindannyian szeretnénk, de a temetőlátogatás nem szerepel azok között a kivételek között, amire nem vonatkozik a kijárási korlátozás. Éppen azért, hogy a legveszélyeztetettebb csoportot védjük, nehogy az életükkel fizessenek azért, hogy kimennek hozzátartozóik sírjához. A törvények mindenkire vonatkoznak. A városi rendőrségre és önre is” – írta Mikulec Šimkónak.

POZDRAVUJEM, PÁN ŠIMKO

Touto cestou by som chcel pozdraviť pána primátora Rimavskej Soboty Jozefa Šimka, ktorý je…Közzétette: Roman Mikulec – minister vnútra SR – 2020. október 26., hétfő

Šimko a bejegyzést eredetileg Igor Matovič (OĽANO) kormányfőnek címezte, és arra hivatkozott, hogy Magyarországon 15–20 ezer néző volt egy focimeccsen, és néhány centiméterre álltak egymástól az emberek.

„Ön pedig, Matovič úr, nem engedi ki a mi állampolgárainkat a helyi temetőbe, hogy virágot tegyenek a sírokra” – írta Rimaszombat polgármestere.

Mikulec szerint Šimko az iskolapéldája annak, mekkora veszélyt jelenthetnek egy ember zavaros nézetei a többiekre. „Még sajnálatosabb, hogy a rimaszombatiaknak olyan polgármesterük van, aki megengedi magának, hogy megsértse a kormány által hozott rendeleteket és ezzel még nyíltan dicsekszik is a világhálón” – tette hozzá Mikulec.

Bevezető
Rimaszombat |

Ha a városi rendőrség nem teszi meg, akkor majd az állami fogja ellenőrizni az előírások betartását Rimaszombatban – tette közzé a közösségi hálón Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter. Ezzel Jozef Šimko polgármester bejelentésére reagált, mely szerint a városi rendőrség nem fog bírságot kiszabni azokra, akik kimennek a temetőbe.

Település / hely
Rimaszombat

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment