Search by category:
Egyéb kategória

Ezért nem vesz részt Čaputová az országos tesztelésen

Ezért nem vesz részt Čaputová az országos tesztelésen
Macsicza Mark
2020. 10. 28., sze – 09:20

2020. október 28., szerda – 09:23
Čaputová
Friss ikon
Off

Törzs

Zuzana Čaputová államfő heti rendszerességgel tesztelteti magát a COVID-19 betegségre, ezért a hétvégi, országos tesztelésen nem fog részt venni. Ezt a keddi sajtótájékoztatóján jelentette ki. Kifejtette: azért tesztelteti magát rendszeresen, mert a munkája során különféle emberekkel érintkezik.

Úgy vélem, ez is hozzátartozik a hatásköröm felelős gyakorlásához

– fűzte hozzá.

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter részt fog venni az országos tesztelésen. Ezt Ondrej Šprlák, a párt szóvivője erősítette meg a TASR hírügynökségnek. Hozzátette: az SaS helyes lépésnek tartja az országos tesztelést.

Veronika Remišová, a beruházásokért, regionális fejlesztésekért és digitalizálásért felelős miniszter asszony a hétvégén szintén letesztelteti magát, közölte Michal Dyttert, a minisztérium kommunikációs osztályának megbízott igazgatója. Hozzátette: Remišová múlt pénteken (október 23.) is alávetette magát a szűrővizsgálatnak Trsztenán (Trstená).Ján Mažgút, a Smer-SD szóvivője elismételte: a párt képviselői élnek az individuális tesztelés lehetőségével, és pontosabb tesztelési eszközöket, például PCR teszteket fognak igénybe venni.

Peter Pellegrini volt kormányfő és a parlamenten kívüli Hlas-SD párt elnöke szintén a megbízhatóbb PCR teszttel fogja leteszteltetni magát, közölte Patrícia Medveď Macíková pártszóvivő.

Pellegrini úr szüleinek egészségi állapota megköveteli, hogy gyakran találkozzanak. Ezért biztosnak kell lennie a teszt eredményében

– magyarázta Medveď Macíková.

Bevezető

Zuzana Čaputová államfő nem vesz részt az országos tesztelésen, itt az indok, hogy miért nem:

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment