Search by category:
Egyéb kategória

Dunaszerdahelyen nagy a roham, a kórház dolgozói is tesztelnek

Dunaszerdahelyen nagy a roham, a kórház dolgozói is tesztelnek
Kiss Bartalos Éva
2020. 10. 31., szo – 09:35

2020. október 31., szombat – 10:09
Kovács Margit (Képarchívum)
Friss ikon
Off

Törzs

Matyi Erzsébet, a kórház munkatársa elmondta, hogy legalább negyven orvos és nővér jelentkezett szolgálatra, de rajtuk kívül sokan egyéb platformokon kapcsolódtak be a tesztelésbe.

„Sok dunaszerdahelyi tesztelőponton van nővér és orvos a kórházból, köztük Kovács Margit doktornő is, aki hétköznap a kórház covid-osztályán látja el a betegeket” – közölte Matyi Erzsébet.

A járási székhely állomásain kívül számos dunaszerdahelyi járásbeli faluban, valamint a fővárosban is segítenek a kórház egészségügyi dolgozói. Az ellátást azonban nem befolyásolja a tesztelés.

Kórház

Nagy rohammal indult a tesztelés a dunaszerdahelyi tesztelőpontokon. A covds.sk oldal szerint, amely a lakosok visszajelzései alapján tájékoztat a várakozási időről, szinte mindegyik pont előtt hosszú sorok kígyóznak. A termálfürdő parkolójában kialakított autós tesztelési pont nem sokkal a nyitást követően bedugult, több száz méteres kocsisor alakult ki.

Bevezető
Dunaszerdahely |

Dunaszerdahelyen kora reggel kígyózó sorok alakultak ki a 16 tesztelőpont előtt, az autós tesztelés iránt is óriási az érdeklődés. A dunaszerdahelyi kórház több tucat egészségügyi dolgozója önkéntesként segíti a hétvégi országos tesztelés lebonyolítását. 

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment