Search by category:
Egyéb kategória

Hét koronavírusos beteg szorul mesterséges lélegeztetésre Érsekújvárban

Hét koronavírusos beteg szorul mesterséges lélegeztetésre Érsekújvárban
Mészáros Richárd
2020. 11. 02., h – 11:58

2020. november 2., hétfő – 12:14
Hét koronavírusos beteg szorul mesterséges lélegeztetésre Érsekújvárban
Friss ikon
Off

Törzs

Ján Baček, az egészségügyi központ szóvivője hétfőn arról tájékoztatta lapunkat, hogy a legfrissebb adatok szerint a kórház 73 alkalmazottja koronavírusos, ők házi karanténban vannak. Daniel Žingor kórházigazgató hozzátette, ennek ellenére valamennyi osztályon és klinikán zavartalanul folyik a munka. A kórházban 302 beteget kezelnek. A szombati sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egészségügyi központ 13. emeletén lévő elkülönített szobákban 23 beteget kezelnek, ebből 15 koronavírus-fertőzött. A hétfői adatok alapján már 28 pácienst kezeltek ezen a speciálisan kialakított részlegen, és közülük 16 koronavírus-fertőzött. További 7 beteg mesterséges lélegeztetésre szorul, ezeket a fertőzött betegeket a kórház intenzív osztályán kezelik.

01

Műtéteket csak sürgős, súlyos esetekben végeznek. A kórházban továbbra is érvényben van a látogatási tilalom és a rendelőintézetek korlátozott működése, a betegeket az egészségügyi központ honlapján folyamatosan tájékoztatják.

Bevezető
Érsekújvár |

A hétvégi tesztelés során 2246 mintavételt végeztek az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet betegeinél, egészségügyi dolgozóinál, illetve azok hozzátartozóinál, ebből 46 személynek lett pozitív a teszteredménye.

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment