Search by category:
Egyéb kategória

Kollagén, amit megszeret a bőre

Kollagén, amit megszeret a bőre
Mészáros Richárd
2020. 11. 02., h – 20:28

2020. november 8., vasárnap – 09:30
arc
Friss ikon
Off

Törzs

Napi kozmetikai műveleteit egészítse ki a ráncok elleni védekezéssel. Lassítsa az öregedést, és adja meg bőrének azt, ami a legjobban hiányzik neki. A bőrápoló krémek nem tudnak a bőrrétegeken keresztül teljes mértékben eljutni oda, ahol hatniuk kell. Ma egyre több szó esik azokról az anyagokról, amelyeket belsőleg használnak. Ilyen például a kollagén. Ez a fehérje természetes formában fordul elő a szervezetben, és a bőr egyik legfontosabb építőköve. A bőr feszességéért és szépségéért a szaruréteg felelős, aminek a kollagén is része.

Tudta?

A fiatal bőr akár 80 százalékát épp a kollagén képezheti. Amikor az arcon megjelennek az öregedés első jelei, ez azt jelenti, hogy a kollagén termelődése csökkenni kezd. Körülbelül 25 éves kortól minden évben 12 százalékkal kevesebb termelődik belőle. A bőr elveszíti rugalmasságát, ellenálló képességét, megöregszik, a szaruréteg porózussá válik. Ezt a folyamatot a gyakori és egészségtelen napozás, a túlzott cukorfogyasztás, a nem megfelelő diéták és a dohányzás is meggyorsíthatja. Ám ha a bőr ismét kellő mennyiségű kollagén peptidekhez jut, a ráncok kevésbé lesznek láthatók.

Bízzon a kollagénben

Már por állagú kollagénkészítmény is kapható, amit vízben feloldva az ételekhez lehet keverni. Így természetes úton nagyobb mennyiségű kollagénhez juthat a szervezet.

Bizonyított hatás

  • már 8 hetes használat után 21 százalékkal csökkenti a szemráncokat
  • már 4 hetes használat után javítja a bőr rugalmasságát
  • 6 hónap után enyhíti a narancsbőrt, és feszessé teszi a bőrt.

(izdravie-k)

Bevezető

Ön mindent megtesz a bőréért? UV-szűrős, antioxidánsokat tartalmazó készítményeket használ? Ne feledje, hogy a ráncosodás, az öregedés ellen nemcsak kívülről, hanem belülről is harcolhat.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment