Search by category:
Egyéb kategória

Krajčí elképzelhetőnek tartja, hogy Pozsonyban nem rendezik meg az országos tesztelés második fordulóját

Krajčí elképzelhetőnek tartja, hogy Pozsonyban nem rendezik meg az országos tesztelés második fordulóját
Mészáros Richárd
2020. 11. 02., h – 12:31

2020. november 2., hétfő – 12:39
Marek Krajčí
Friss ikon
Off

Törzs

Az egészségügyi tárca vezetője ugyanakkor leszögezte, hogy a hétvégi tesztelés eredményeit először ki kell értékelniük. Krajčí nem gondolja, hogy enyhíteni kéne a járványügyi intézkedéseken az egyes járásokban, aszerint, hogy az adott régióban milyen a helyzet alakulása.

„Tudom, hogy sok ember ezt szeretné, de a kialakult helyzet felett elvesztettük az irányítást, mert az intézkedések nem voltak következetesek” – jelentette ki. Úgy véli, ha a jelenlegi hullámot sikerül is megfékeznünk, továbbra is elővigyázatosaknak kell maradnunk, hogy néhány héten belül ne kerüljünk vissza a krízishelyzetbe. Krajčí hozzátette, ő maga nem támogatja az intézkedések enyhítését.

(mr)

Igor Matovič

Matovič szerint a járások 20–30 százalékában elhanyagolható a tömeges tesztelés megismétlése

Pozsony |

A tömeges tesztelés második fordulója elhanyagolható lenne az ország járásainak 20–30 százalékában – jelentette ki Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő hétfőn a Rádio Expres műsorában. Hozzátette, az országos tesztelés megismétléséről ma döntenek.

Bevezető
Pozsony |

Marek Krajčí (OĽaNO) egészségügyi miniszter elképzelhetőnek tartja, hogy az országos tesztelés második fordulóját nem rendezik meg a fővárosban – számolt be erről a kormány hétfői ülése előtt. 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment