Search by category:
Egyéb kategória

Maradona elvonási tünetek miatt továbbra is kórházban marad

Maradona elvonási tünetek miatt továbbra is kórházban marad
Hegedűs Norbert
2020. 11. 06., p – 18:49

2020. november 6., péntek – 19:12
Diego Maradona
Friss ikon
Off

Törzs

„Haza akar menni, de itt marad. Ez most azon kevés alkalmak egyike, amikor Diegónak nemet mondanak” – nyilatkozta személyi orvosa, Leopoldo Luque.

Hozzátette, az elvonási tünetek miatt zavaros időszakai vannak Maradonának, és nyugtatókat kap, hogy megkönnyítsék számára a tisztulási folyamatot.

„Diegónak most nagyon nehéz, el sem tudják képzelni, mennyire” – mondta.

Másik orvosa, Alfredo Cahe kijelentette, Maradonának gyógykezelésre van szüksége, hogy abbahagyja az alkoholfogyasztást, mert az egész családja egyetért abban, hogy jelenleg kezelhetetlen.

„A szarvánál kell megfognunk a bikát. Problémái vannak a májával, a szívével és az érrendszerével. Nem csak az agyáról van szó, nem csak a májáról vagy a gyomráról, hiszen ezek a dolgok bonyolultak és összefüggenek” – nyilatkozta.

Cahe hozzátette: egyelőre rejtély, mit hoz a jövő az argentinok 1986-os világbajnoka számára, de jelenleg aggasztó az állapota, ezért nem mehet haza, hiszen olyan helyen kell lennie, ahol állandó segítsége van.

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendás csatárát 1997-es visszavonulása óta egészségi problémák sújtják, már többször vívott csatát az alkohol- és drogfüggőséggel a nyilvánosság előtt.

A 60 éves Maradona depresszió miatt került be egy magánklinikára, ahol vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Hétfőn azt közölték, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat, ám kedden koponyaűri vérzés miatt meg kellett operálni. Eleinte úgy tűnt, csütörtökön hazatérhet.

Bevezető

Elvonási tünetek miatt egyelőre nem engedik haza a kórházból Diego Maradonát, az argentinok legendás futballistáját.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment