Search by category:
Egyéb kategória

Egyelőre nem tudni, hány pozsonyi lakos utazott Somorjára a tesztelésre

Egyelőre nem tudni, hány pozsonyi lakos utazott Somorjára a tesztelésre
Nagy Roland
2020. 11. 07., szo – 13:40

2020. november 7., szombat – 14:06
sorban állás
Friss ikon
Off

Törzs

Bár az országos tesztelés második körét nem rendezik meg Pozsonyban, az ott élőknek viszont szüksége lehet a frissen kiállított negatív teszteredményre, ha például olyan járásban dolgoznak, ahol ezen a hétvégén volt mintavétel. A járás határán fekszik Somorja, így a város önkormányzata készült arra, hogy sokan érkeznek majd a fővárosból a tesztre. 

Orosz Csaba lapunknak úy fogalmazott, a város jól felkészült az esetleges leterheltségre: több egészégügyi dolgozót toboroztak, mint amennyire szükség lett volna, és a védőfelszerelést is sikerült időben bebiztosítani. A polgármester elmondása szerint egyelőre nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy hányan látogattak el Pozsonyból és környékéről, hiszen Somorján eleve sok olyan személy él, akiknek máshol van az állandó lakhelye. Azt viszont megjegyezte, hogy az utóbbi órákban sok pozsonyi rendszámú autót lehet látni.

Bevezető
Somorja |

Orosz Csaba polgármester szerint még nem lehet pontosan megmondani, hányan érkeztek Pozsonyból a somorjai mintavételi pontokra az országos tesztelés második fordulójában. Annyi azonban bizonyos, hogy a városban a megszokottnál többi pozsonyi rendszámú autót látni.

Település / hely
Somorja

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Nagy Roland

Read More

Post Comment