Search by category:
Egyéb kategória

A Real Madrid is figyeli Szoboszlait

A Real Madrid is figyeli Szoboszlait
Hegedűs Norbert
2020. 11. 13., p – 12:47

2020. november 13., péntek – 13:00
Szoboszlai Dominik
Friss ikon
Off

Törzs

A spanyol sportlap értesülései szerint a La Ligában címvédő királyi gárda fiatalítási szándékkal több tehetség pályafutásának alakulását is követi, közülük kiemelkedik a Red Bull Salzburg 20 esztendős magyar támadó középpályása. Az AS beszámolója megjegyezte: Szoboszlai, aki csütörtökön Izland ellen Európa-bajnoki szereplést jelentő győztes gólt lőtt, azzal hívta fel magára a Real Madrid figyelmét, hogy október végén ő szerezte a Salzburg két góljának egyikét az Atlético Madrid otthonában. Szoboszlai a Bajnokok Ligájában négy találatnál jár: kétszer a selejtezőben, kétszer a csoportkörben volt eredményes.

Az AS megemlítette a Real Madriddal a többi között három BEK-et és öt bajnoki címet nyert klublegendát, Puskás Ferencet, valamint Szoboszlai válogatottbeli csapattársát, Szalai Ádámot, aki 2007 és 2010 között erősítette a fővárosiak tartalékcsapatát, a Castillát.

Szerződése 2022-ig köti a Salzburghoz Szoboszlait, aki iránt korábban már az Arsenal és az AC Milan is érdeklődött. Az AS ugyanakkor jelezte: a transfermarkt által 25 millió euró értékűre becsült játékos szerződtetéséhez legközelebb az RB Leipzig áll. Szerdán a Sport Bild számolt be a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató, legutóbb Bajnokok Ligája-elődöntős és a Bundesligában legutóbb bronzérmes lipcsei alakulat élénk érdeklődéséről.

Bevezető

A Real Madrid labdarúgócsapata érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt – számolt be pénteken címlapján az AS.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment