Search by category:
Egyéb kategória

Naď: november 17. a tisztességes embereké

Naď: november 17. a tisztességes embereké
Hegedűs Norbert
2020. 11. 17., k – 11:25

2020. november 17., kedd – 11:30
Jaroslav Naď
Friss ikon
Off

Törzs

Naď emlékeztetett, hogy a szabadság a felelősségről is szól, és arról, hogy a törvények keretein belül kell cselekedni. A szabadság és a demokrácia eszméitvel visszaélni, sőt azokat felhasználni a szélsőséges eszmék terjesztésére Naď szerint nem demokrácia, különösen ebben az időben, mikor egy járvány súlytja az országot.

Naď szerint a tisztességes emberek ma otthon maradnak.

„Nem fogják mások vagyonát rombolni, veszélyeztetni mások egészségét, nem emnnek megszegni a törvényt. Nem engedik meg, hogy olyanok használják fel őket, akik félnek az igazságosságtól.“ – jelentette ki.

17. NOVEMBER PATRÍ SLUŠNÝM ĽUĎOM

NEPATRÍ VŠAK FAŠISTOM, EXTRÉMISTOM, KOMUNISTOM A UŽ VÔBEC NIE MAFII. A ANI NIKDY…Közzétette: Jaro Naď – minister obrany SR, OĽANO – 2020. november 17., kedd

Ivan Korčok (SaS-jelölt) külügyminiszter szerint november 17. egy olyan évforduló, amely a jogállam jelentőségére emlékeztet, és arra, hogy senki nem áll a törvények fölött.

Natália Milanová kulturális miniszter (OĽaNO) november 17-ét a pozitív változás és a szabadság szimbólumának tartja.

Bevezető

Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi miniszter kijelentette, hogy november 17. a tisztességes embereké, nem pedig a fasisztáké, szélsőségeseké, kommunistáké és főleg nem a maffiáé.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment