Search by category:
Egyéb kategória

Mikulec: Medvecký figyelmen kívül hagyta a rendőri felszólítást

Mikulec: Medvecký figyelmen kívül hagyta a rendőri felszólítást
Mészáros Richárd
2020. 11. 18., sze – 14:29

2020. november 18., szerda – 14:45
Andrej Medvecký
Friss ikon
Off

Törzs

Mikulec hangsúlyozta, határozottan fognak fellépni azokkal szemben, akik megszegték az előírásokat. Közölte, az ügyben eljárás indult. „Ez felelőtlen, érzéketlen viselkedés másokkal szemben” – mondta azzal kapcsolatban, hogy a képviselők és mások is szájmaszk nélkül érkeztek a tüntetésre. Megjegyezte azonban, hogy nem lehet azonosítani az összes résztvevőt. Emlékeztetett arra is, hogy a szájmaszk viselése az ő felelősségük és az ő érdekük.

A tüntetésen a pirotechnikai eszközök robbanása miatt megsérült egy rendőr. Mikulec közölte, az arcán, a szeméhez közel sérült meg. Orvosi ellátást kapott, jól van. A miniszter annak a fiúnak az esetére is kitért, aki a tüntetésen sérült meg. A miniszter szerint lehetséges, hogy a sérülését jelölőlövedék okozhatta.

Ezrek vonultak kedden az utcára, hogy tiltakozzanak Igor Matovič (OĽaNO) kormánya, és az új koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések, a jelenlegi szükséghelyzet és a gyülekezési tilalom ellen.

Bevezető
Pozsony |

Azért állították elő a keddi tüntetéskor Andrej Medvecký (ĽSNS) parlamenti képviselőt, mert figyelmen kívül hagyta a rendőri felszólítást – tájékoztatott a kormány szerdai ülése után Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter. Elmondása szerint Medveckýt kihallgatták és szabálysértés miatt indult eljárás ellene.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment