Search by category:
Egyéb kategória

Pogány Judit nem lép színpadra

Pogány Judit nem lép színpadra
Juhász Katalin
2020. 11. 19., cs – 14:40

2020. november 19., csütörtök – 15:00
kk
Friss ikon
Off

Törzs

A budapesti színházak közül elsőként ők reagáltak a megváltozott viszonyokra, már októberben áttértek internetes közvetítésekre, az új bemutatókat pedig eleve streamelhető verzióban állítják színpadra. Az Örkény stream rendkívül népszerű lett a nézők körében az utóbbi hetekben.
Pogány Judit koránál fogva a leginkább veszélyeztetettek között van, így minden óvintézkedés mellett sem kockáztatják, hogy esetleg megbetegedjen. A művésznő az Örkény Színház jelenleg legsikeresebb, Zűrzavar 2045 című előadásában sem szerepel a következő hetekben, az Anyám tyúkja 1. és 2. előadásokban pedig felvételről hangzanak el az általa szavalt versek.
„Hangsúlyozzuk – hogy elejét vegyük az időnként lábra kapó alaptalan álhíreknek –, hogy Pogány Judit kiváló egészségnek örvend, e döntéseket vele egyetértésben, óvintézkedésként hoztuk meg. Bízunk benne, hogy mihamarabb véget ér a veszélyhelyzet és újra biztonságban színpadra állhat” – olvasható az Örkény Színház közleményében. 

Bevezető

Amíg nem enyhül a koronavírus-járvány második hulláma Magyarországon, Pogány Judit nem lép színpadra élő, online előadásban – tudatta nézőivel az Örkény Színház. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment