Search by category:
Egyéb kategória

GALÉRIA: Divkovic volt a nyerőember, győzött a DAC Nyitrán

GALÉRIA: Divkovic volt a nyerőember, győzött a DAC Nyitrán
Hegedűs Norbert
2020. 11. 21., szo – 18:54

2020. november 21., szombat – 18:54
divkovic
Friss ikon
Off

Törzs

Aktívan kezdett a DAC, Divkovic rögtön a 2. percben nagy helyzetbe került, majd nem sokkal később Schäfer is megszerezhette volna a vezetést a vendégeknek. Ezután a játék gyakorlatilag élvezhetetlenné vált: a csapatok a középpályán gyúrták egymást, rengeteg volt a szabálytalanság, a szép megoldás viszont annál kevesebb. A nyitraiak szervezetten védekeztek, a DAC nem igazán tudott meglepőt húzni. Az első félidő utolsó perceit még megnyomták a dunaszerdahelyiek, de Ramírez rosszul eltalált lövését a gólvonalról vágták ki a hazaiak.

A 49. percben szinte a semmiből szerezte meg a vezetést a DAC: Divkovic használta ki, hogy senki sem lépett ki rá, erős és lapos lövése pedig utat talált a hálóba – 0:1. A gól után egy fokkal élvezhetőbbé vált a mérkőzés, a DAC előtt több szabad terület adódott. Az 56. percben Ramírez ünnepelhette volna góllal a pénteki 22. születésnapját, de lövése mellészállt, majd a 60. percben újabb óriási ziccert hagyott ki a venezuelai. A túloldalon Záhumenský és Faško lökete jelentett veszélyt. A nyitraiak játékában benne volt az egyenlítés, de a DAC is szerezhetett volna újabb gólt. Végül azonban már senki sem tudott betalálni, a dunaszerdahelyiek nagyon fontos három ponttal távoztak a nyitraiak otthonából.

Divkovic volt a nyerőember, győzött a DAC Nyitrán
2020. 11. 21., szo – 18:57
Hegedűs Norbert
Gallery images
dac
dac
dac
dac
dac
dac
dac
dac
dac
dac

Leírás

Somogyi Tibor felvételei

FC Nitra – DAC 0:1 (0:0)
Góllövő: Divkovic (50.).
Sárga lap: Kuník, ill. Schäfer, Kružliak, Balic.
Játékvezető: Dohál, zárt kapus mérkőzés.
DAC: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Nebyla (90. Andzouana), Schäfer, Balic – Divkovic (86. Nicolaescu), Ramírez, Kalmár.
Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorín, Magda, Fabiš – Adamec (57. Gataric), Mustafic (57. Vrábel) – Chobot, Olivero (57. Felix), Záhumenský (89. Danek) –  Faško.

Bevezető

Élvezhetetlen első és eseménydús második félidőt hozott a Nitra-DAC bajnoki mérkőzés a Fortuna Liga 14. fordulójában, amelyen a dunaszerdahelyiek Divkovic góljának köszönhetően megszerezték a három pontot.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Lencsés Zoltán

Read More

Post Comment