Search by category:
Egyéb kategória

Felújítások a Füleki Városi Hivatalban

Felújítások a Füleki Városi Hivatalban
Hegedűs Norbert
2020. 11. 23., h – 13:44

2020. november 23., hétfő – 13:50
Folytatódik a füleki városháza felújítása
Friss ikon
Off

Törzs

A felújításra azért volt szükség, mert már mind a folyosó, mind a szociális helyiségek kritikus állapotban voltak.

„A földszinti összekötő folyosó statikailag sérült volt, veszélyessé vált a vakolat, a mellékhelyiségek állapota és elrendezése pedig nem felelt meg a hatályos jogszabályoknak”

– közölte Anderkó Erika, a stratégiai-fejlesztési osztály vezetője, hozzátéve, hogy csak a teljes körű felújítás jelentett megoldást. A folyosón eltávolítják a padlóburkolatot és a vakolatot, ezután talajnedvesség elleni szigetelést kap, majd hőszigeteléssel látják el a folyosó padlózatát, valamint csökkentik a belmagasságot, újravakolják és kicserélik az ajtókat.

A munkálatok összköltsége 17.500 euró, ebből 15.000-et a pénzügyminisztérium támogatásából fedeznek. A fennmaradó összeget a város költségvetéséből pótolják és a kivitelezést is a városi Közhasznú Szolgáltatások dolgozói oldják meg. A felújítás az év végéig zajlik.

Agócs Attila polgármester elmondta, hogy úgy folytatják a városháza fokozatos felújítását kisebb projektek formájában, hogy ezzel ne terheljék meg túlzottan a város költségvetését.

„Örömmel tölt el, hogy ismét sikerült támogatást nyernünk, ennek köszönhetően valamit »megspóroltunk«, s az eredmény sok embert szolgál majd” – mondta a polgármester.

Bevezető
Fülek |

Kormányzati támogatás segítségével zajlik a Füleki Városi Hivatal épületében a szociális helyiségek felújításának harmadik szakasza, mely során teljesen felújítják a földszinti mosdókat és a folyosót.

Címkék

Település / hely
Fülek

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Hegedűs Norbert

Read More

Post Comment