Search by category:
Egyéb kategória

Laurenčík felszólította Ficót, hogy mondjon le a mandátumáról

Laurenčík felszólította Ficót, hogy mondjon le a mandátumáról
Mészáros Richárd
2020. 11. 26., cs – 12:06

2020. november 26., csütörtök – 12:14
Milan Laurenčík
Friss ikon
Off

Törzs

„Teljesen nyilvánvaló, hogy miután Robert Fico évekig védte és fedezte Monika Jankovskát, most retteg, hogy a nő, miután mindenki cserben hagyta őt, kétségbeesésében mit mond el róla és mikor jön érte a rendőrség. Ha ő megköszönte neki a jól végzett munkát, akkor én is megköszönöm neki, hogy úgy döntött, beszélni fog. Robert Fico viszont jól tenné, ha lemondana a képviselői mandátumáról, és így megspórolná a szégyent, hogy a parlament esetleg jóváhagyja a letartóztatását. A parlamentben ülve az utolsó pillanatig bűnözőket védelmezni biztosan megterhelő feladat a mentális egészségére nézve is” – jegyezte meg Laurenčík.

Monika Jankovská volt igazságügyi államtitkár szerdán beismerő vallomást tett a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) nyomozói előtt. A terhelt részletesen vallott azokról a bűncselekményekről, amelyek elkövetésével vádolják őt. Aprólékos információkat közölt az egyes vádpontokhoz köthető személyekről, köztük Marián Kočner vállalkozóról is. A Vihar fedőnevű rendőrségi akció után őrizetbe vett Jankovská ellen korrupciós bűncselekmények ügyében folyik eljárás.

Bevezető
Pozsony |

Milan Laurenčík (SaS), az parlament alelnöke csütörtökön felszólította Robert Fico parlamenti képviselőt és a Smer elnökét, hogy mondjon le a mandátumáról – tájékoztatott Ondrej Šprlák, az SaS szóvivője. Laurenčík szerint Fico okkal fél attól, mit tereget ki róla Monika Jankovská, a Smer volt államtitkára, és mikor viszi el őt a rendőrség.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment