Search by category:
Egyéb kategória

Canon Creative Park – ötletek minden alkalomra

Canon Creative ParkStílusos, kézzel készített dekorációk, személyre szabott üdvözlőlapok, papírdíszek és egyebek – mindez ingyen. A házibulikhoz felhasználható dekorációktól a mindennapi szobabelsők díszítéseiig, az egyszerű, kreatív kézműves ötletektől az origami stílusú 3D modellekig – minden megtalálható a Canon által készített sablonokat megosztó oldalon.

Természetesen az alkalmazások a támogatott Canon tintasugaras nyomtatómodellekkel működnek a legjobban, de mivel a e-mailes regisztráció után PDF fájlokat tölthetünk le, nincs akadálya annak, hogy más típusú eszközökkel is kinyomtathassuk azokat.
https://ij.start.canon/cpapp-model

Természetesen található az oldalon angol, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd és török nyelven használható mobil applikáció is.

Készíthetsz például kézzel dobozokat, igazán különlegessé téve az ajándékozást – ráadásul sokkal olcsóbbak, mint a boltokban megvásárolható ünnepi papíráruk. A Creative Park oldalán többek között karácsonyfa és csillag alakú, valamint elegáns, ünnepi hangulatú ajándékdobozok egyaránt megtalálhatók, illetve egész évben használható, dekoratív dobozokra is rábukkanhatsz. Akár a saját ajándékkísérőidet is kinyomtathatod, vagy lenyűgöző hatást kelthetsz egy saját készítésű, kihajtható karácsonyi üdvözlőlappal.

https://creativepark.canon/en/special/christmas/index.html
https://www.canon.hu/get-inspired/tips-and-techniques/creative-craft-printing-ideas/

cnt-0029206-01
cnt-0028288-01

The post Canon Creative Park – ötletek minden alkalomra first appeared on Magyar Iskola.

Post Comment