Search by category:
Egyéb kategória

Érsekújvárban, Nagysurányban és Udvardon is tesztelnek

Érsekújvárban, Nagysurányban és Udvardon is tesztelnek
Hegedűs Norbert
2020. 12. 10., cs – 16:12

2020. december 10., csütörtök – 16:37
Érsekújvárban vörös sátort állítottak fel a kórház parkolójában lévő tesztelőpontnál
Friss ikon
Off

Törzs

Az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet előtti parkolóban a kedvezőtlen időjárás miatt óriás sátrat állítottak fel a tesztelőpont mellett. Az idősebb lakosok a sátor padjain várhatnak az eredményekre. A kórházba érkező betegeket 6-tól 12 óráig tesztelik. A csecsemőiket naponta látogató édesanyáknak, valamint a rendszeres kezelésre érkező onkológiai betegeknek elegendő, ha háromnaponta vesznek részt szűrővizsgálaton. A lakosok antigén-tesztelését ugyanitt végzik a parkolóban 8-tól 12 óráig. Csütörtökön délelőtt tíz óra tájban mintegy harminc-negyven ember sorakozott a két tesztelőpontnál.

Udvardon elsősorban helyi lakosok érkeztek tesztelésre a délelőtt folyamán (A szerző felvétele)
Leírás

Udvardon elsősorban helyi lakosok érkeztek tesztelésre a délelőtt folyamán (A szerző felvétele)

PCR-teszteket a patológiai részlegen végeznek 8-tól 12 óráig, itt hárman-négyen várakoztak. Érsekújvárban antigén-tesztelést végeznek az Ajax vendéglő közelében lévő épület hátsó, játszótérhez közeli bejáratánál. A Mihály bástya 27-es szám alatt naponta 7.30-tól 15.30-ig tesztelnek, a kora délutáni órákban rendszerint harmincan-negyvenen sorakoznak ezen a helyen. Udvardon szerdától működik tesztelési pont a kultúrházban, ahol munkanapokon 10-től 18 óráig várják a lakosokat, 12-től 12.30-ig fertőtlenítést végeznek az épületben. Csütörtökön tizenegy órakor, a szemerkélő esőben mintegy tizenöt-húsz tesztelésre érkező sorakozott az épület előtt, többnyire helyi lakosok voltak.

Nagysurányban a Komenský utca 2-es szám alatt nyitottak tesztelőpontot, itt is munkanapokon 10-től 18 óráig várják a lakosokat.

Bevezető

Az Érsekújvári járásban jelenleg hat helyen végeznek ingyenes, előzetes bejelentkezéshez nem kötött antigén-tesztelést.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment