Search by category:
Egyéb kategória

Matovič: Először gyűlölködnek, most meg a csodát várják tőlem

Matovič: Először gyűlölködnek, most meg a csodát várják tőlem
Hegedűs Norbert
2020. 12. 14., h – 10:08

2020. december 14., hétfő – 10:18
Igor Matovič
Friss ikon
Off

Törzs

„Rejtélyes módon mintha nem bírnák felfogni, hogy az általános tesztelés alatt is lockdown volt – kivéve azoknak, akiknek volt negatív tesztjük. Hát persze hogy szívesen mennék tovább pont ezen az úton, de ehhez az kellett volna, hogy valaki ne valljon teljes csődöt a tesztek megvásárlásával, ami tehát azt jelenti, hogy nincs több millió tesztünk” – írta a közösségi hálón a kormányfő.

Megjegyezte, egyesek nyilvánosan követelték, hogy az általános tesztelés szigorúan önkéntes legyen, és most ugyanazok követelik, hogy teszteljék le azokat a járásokat, ahol a legnagyobb a baj.

„Már egyáltalán nem értem. Előbb a gyűlölködésig feltüzelik ellenem meg a tesztelés ellen az embereket, most meg nekem kellene valami csodával határos módon megfordítani az egész helyzetet” – szögezte le Matovič, hozzáfűzve, hogy így fest a veszélyes populista viselkedés a világjárvány alatt. Megjegyezte, úgy véli, emiatt több száz ember fog az életével fizetni, és ezreknek lesznek maradandó egészségi problémái.

Bevezető

Igor Matovič (OĽANO) kormányfő szerint azok, akik folyamatosan meg akarták lincselni az országos tesztelések miatt, most kivételeket kérnek a lockdown alól azoknak, akiknek lesz negatív koronavírus-tesztjük.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment