Search by category:
Egyéb kategória

Az ÚMS arra kéri a kormányt, mielőbb vezesse be a teljes lezárást

Az ÚMS arra kéri a kormányt, mielőbb vezesse be a teljes lezárást
Mészáros Richárd
2020. 12. 15., k – 19:06

2020. december 15., kedd – 19:14
Richard Rybníček
Friss ikon
Off

Törzs

„Ha ellenőrzés alatt akarjuk tartani a helyzetet, be kell tartanunk a szakértők előírásait, korlátozni kell a találkozásokat, el kell halasztanunk mindent, amit csak lehet. Viselkedjünk felelősségteljesen, vigyázzunk saját és szeretteink egészségére. Ha a közelgő karácsonyi ünnepeket egészségesen túl akarjuk élni, ezt kell szem előtt tartanunk” – mondta Richard Rybníček, az ÚMS elnöke.

Az unió teljes mértékben osztja Zuzana Čaputová köztársasági elnök véleményét, aki a tudósok és a szakemberek mellé állt. Tíz ajánlást fogalmaztak meg a járvány terjedésének lassítására.

Az önkormányzatok nagyobb felelősségvállalást kérnek a lakosságtól, és támogatják a szakértők ajánlásait, akik szerint minél előbb szigorúbb intézkedéseket kell bevezetni.

Bevezető
Pozsony |

A Szlovákiai Városok Uniója (ÚMS) arra kéri a kormányt, mielőbb vezesse be a teljes lezárást. Ebben keddi online egyeztetésük során állapodtak meg az unió tagjai. Szerintük egyes településeken már tarthatatlan a járványügyi helyzet – tájékoztatott Daniela Piršelová, az unió szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment