Search by category:
Egyéb kategória

Ónos eső és köd várható

Ónos eső és köd várható
Hegedűs Norbert
2020. 12. 22., k – 07:30

2020. december 22., kedd – 07:47
ónos eső
Friss ikon
Off

Törzs

Az ónos eső miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben Besztercebánya, Trencsén, Kassa, Nyitra, Eperjes és Zsolna megye egyes járásaiban. Ezekben a járásokban elvétve fordulhat elő ónos eső, amely veszélyt jelenthet a közlekedésre, az emberek mozgására és az infrastruktúrára. A figyelmeztetés az egyes járásokban kedd (december 22.) 12:00 óráig van érvényben, az ország déli és keleti részén pedig 18:00 óráig.

A meteorológusok továbbá ködre figyelmeztetnek Pozsony, Besztercebánya, Trencsén, Kassa, Nagyszombat, Eperjes és Zsolna megye egyes járásaiban. A köd miatt ezekben a járásokban a látótávolság 50 és 200 méter között alakul. „A látótávolság csökkenése veszélyt jelenthet a közlekedésre” – közölte a SHMÚ. A figyelmeztetés kedd 12:00-ig van érvényben.

Bevezető

Ónos esőre figyelmeztetnek a meteorológusok az ország középső és északi részén, valamint a déli és keleti országrész egyes részein; Dél-, Közép-, Észak-, Kelet- és Nyugat-Szlovákia egyes járásaiban pedig a köd miatt adtak ki figyelmeztetést. Erről a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) tájékoztatott a honlapján.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment