Search by category:
Egyéb kategória

MMA: Ismét elmarad Buki bunyója

MMA: Ismét elmarad Buki bunyója
Orosky Tamás
2020. 12. 23., sze – 15:55

2020. december 23., szerda – 16:00
MMA
Friss ikon
Off

Törzs

Pár hónapja a koronavírus szólt közbe, ezúttal pedig egy seb okozta gyulladás miatt nem lesz mérkőzés. Az Oktagon 20-as eseményen Buki a lengyel Piotrek Niedzielskivel volt párosításban, s ez lett volna a bősi kevert harcművész bemutatkozó mérkőzése a cseh–szlovák MMA-szervezetben.

Nagyjából másfél hete Buchinger Ivánnak sparring közben felszakadt a bőr a szemöldöke és szeme között. A seb olyan rossz helyen keletkezett, hogy össze kellett varrni. Egy ilyen sérülés már alapból megnehezíti a bunyóra való felkészülést, hiszen nem kaphat ott ütést, s ezáltal 100%-os bedobással sparringolni se lehet, ami ilyenkor a gyakorlások legfontosabb része. Buki viszont nem akarta lefújni a mérkőzést, és tovább edzett, melynek következtében sebe begyulladt, a meccset emiatt sztornózták.

Buli az Instagramon üzent követőinek, és elmondta, hogy a gyulladás miatt belázasodott, és antibiotikumot szed. A szurkolóktól és az Oktagon szervezettől elnézést kért az elmaradt meccsekért, és amiért így alakult a 2020-as év. Buki jövőre minden erejével azon lesz, hogy 2021-ban újult erővel léphessen a ketrecbe.

Bevezető

Immár másodszor kénytelen Buchinger Iván lemondani a debütjét az Oktagonban.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Fekete Nándor

Read More

Post Comment