Search by category:
Egyéb kategória

Fico: a Smer túlélte a klinikai halált

Fico: a Smer túlélte a klinikai halált
Hegedűs Norbert
2020. 12. 27., v – 09:46

2020. december 27., vasárnap – 13:00
Robert Fico
Friss ikon
Off

Törzs

Fico a TASR hírügynökségnek adott interjújában arról beszélt, hogy a párt vezetésében jelenleg több ügyes személyiség is található, Erik Kaliňák alelnököt és Ladislav Kamenickýt emelte ki.

Fico kijelentette, hogy 2020-ban meg kellett változtatnia élete egyik nagy döntését: saját bevallása szerint kész volt átadni a hatalmat Peter Pellegrininek, de az otthagyta a pártot. Fico Pellegrini távozásáról leginkább mint „árulásról“ beszélt.

A volt miniszterelnök kijelentette azt is, hogy a párt körüli „őrültség“ a kriminalizációval nemsokára véget ér, mivel kitalált dologról va szó.

Fico helyesnek értékelte korábbi döntését, mikor lemondott a kormányfői posztról: „Fontosabb volt kitartani a kormánykoalícióban, mint hogy én legyek a miniszterelnök.“

A Smer elnöke szombat este egy videót tett közzé a közésségi hálón, melyben a szombaton megkezdődött oltási kampánnyal kapcsolatban megjegyezte, hogy azt kívánja, hogy az oltások sikeresek legyenek, de azt szeretné, ha az embereknek lenne választási lehetőségük.

Bevezető

Robert Fico korábbi miniszterelnök, a Smer elnöke szerint a párt túlélte a klinikai halált és az a céljuk, hogy elérjék a 15 százalékot.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment