Search by category:
Egyéb kategória

GALÉRIA: Több mint százmillió eurót érő csempészárut foglaltak le

GALÉRIA: Több mint százmillió eurót érő csempészárut foglaltak le
Macsicza Mark
2021. 02. 09., k – 14:36

2021. február 9., kedd – 15:32
csempészáru

Friss ikon
Off

Törzs

Múlt heti sikereinek örvend a vámőrség, ugyanis milliós nagyságrendű csempészárut sikerült lefoglalniuk. Csempészeket kaptak el Felsőnémetinél, Árván és Pozsonyban. A vámőrök hamisított ruhákra, illegális cigarettákra és több tonna dohányra „tették rá kezüket”.

A legnagyobb rajtaütésre a felsőnémeti határátkelőnél került sor. Felfegyverzett vámőrök és bűnügyisek egy Ukrajnából érkező kamion rakományát foglalták le. A rajtaütés során 844 780 darab, különféle típusú, illegális cigarettát találtak. A csempészárut burkolódeszkákban fedezték fel. A rendőri rajtaütést speciálisan kiképzett kutyák is segítették. Az illegális áru értéke 140 ezer euró. Az Ukrán férfi ellen eljárás indult. Tettéért 3-8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Több mint százmillió eurót érő csempészárut foglaltak le
2021. 02. 09., k – 14:44
Macsicza Mark

Gallery images
Csempészáru

Csempészáru

Csempészáru

Csempészáru

Csempészáru

Csempészáru

Leírás

Múlt heti sikereinek örvend a vámőrség, ugyanis milliós nagyságrendű csempészárut sikerült lefoglalniuk. Csempészeket kaptak el Felsőnémetinél, Árván és Pozsonyban. A vámőrök hamisított ruhákra, illegális cigarettákra és több tonna dohányra „tették rá kezüket”. (Forrás: Facebook / Finančná Správa)

Nem ezt volt az egyetlen fegyveres rajtaütés. Az trsztenai határátkelőnél egy lengyel kamion rakományát foglalták le. Tizennégy tonna szárított dohánylevelet akart átcsempészni levesfűszerként a sofőr. A kamion Szlovákián és Ausztrián át Hollandiába tartott. A csempészáru értéke több mint egy millió euró.

Ugyancsak felfegyverzett fináncok foglaltak le csempészárut egy pozsonyi raktárhelyiségben. 655 pár hamisított FILA cipőt találtak, melynek értéke közel 45 000 euró.

(bl,financnasprava)

Bevezető
Pozsony, Árva, Felsőnémeti |

Több százezer csempészett cigarettát, több tonna szárított dohányt és hamisított ruházatot foglalt le a vámőrség múlt héten.

Település / hely
Pozsony, Árva, Felsőnémeti

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment