Search by category:
Egyéb kategória

Hétvégi tesztelés Érsekújvárban és Vágsellyén

Hétvégi tesztelés Érsekújvárban és Vágsellyén
Száz Ildikó
2021. 02. 13., szo – 07:50

2021. február 13., szombat – 10:30
Vágsellye, Fő utca

Friss ikon
Off

Törzs

Az érsekújvári lakosok regisztrálhatnak az egyes tesztelőpontokra, vagy segítséget kérhetnek a helyfoglaláshoz a városi hivatal 0948/908 767-as és 0917/502 955-ös telefonszámain. A hétvégi foglalós tesztelésre jelentkezhetnek a lakosok a Folyópart utcai, Vár utcai alapiskolákba és a Czuczor Gergely Alapiskolába, továbbá a Híd utcai, Dévény utcai és Bethlen Gábor utcai alapiskolákba, a Béke moziba és a Mihály bástyánál lévő két tesztelőpontra. Február 8-tól Érsekújvárban újabb tesztelőhelyeket nyitottak, a kórház parkolójában lévő tesztelőponton kívül ezeken is a hét minden napján tesztelik a lakosokat. Ilyen tesztelőpont van a Mihály bástyánál, amely 8-tól 16 óráig működik, a Béke mozinál, ahol 9-től 17 óráig tesztelnek, továbbá a Fecske utcában, ahol 8-tól 16.30-ig és a Zöld utcában 9-től 17 óráig végeznek előzetes bejelentkezés nélküli szűrővizsgálatot. Vágsellyén, amely az úgynevezett fekete járások közé tartozik, jelenleg hét tesztelőpont működik. Az önkormányzat nem nyit a hétvégén saját tesztelőhelyeket. A lakosok szombaton 10-től 16 óráig a Deáki úton három tesztelőponton kérhetnek szűrővizsgálatot előzetes jelentkezés nélkül. Szombaton is tesztelnek a Vágvecse városrészben lévő Pribina téren 9-től 18 óráig, a RezervujSi rendszerben kérhetnek időpontot a lakosok.

Új tesztelőpont nyílt az UniCredit banknál a Fő utcán, ahol szombaton és vasárnap 8-tól 16 óráig tesztelik a lakosokat, ide hamarosan regisztrálni is lehet. A közelmúltban mobil-tesztelőhelyet nyitottak a Fő úton a Health Solutions Kft-nél, ahol szombaton és vasárnap is tesztelnek 8-tól 16 óráig.

Bevezető
Érsekújvár/Vágsellye |

Érsekújvárban némileg módosított feltételekkel, de továbbra is lesz átfogó hétvégi tesztelés a lakosok számára. Szombaton nyolc, vasárnap két tesztelőponton fogadják a szűrővizsgálatra érkezőket. Vágsellyén hét tesztelőpont van, ezen a hétvégén a város nem nyit újabbakat.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár/Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment