Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Agresszív férfi rendezett jelenetet a tesztelőállomáson, letartóztatták

VIDEÓ: Agresszív férfi rendezett jelenetet a tesztelőállomáson, letartóztatták
Balázs Lilla
2021. 02. 16., k – 11:38

2021. február 16., kedd – 12:16
Nyitranovák, provokáló férfi

Friss ikon
Off

Törzs

Az esetet, amely Nyitranovákon (Nováky) a kultúrház előtt történt, az üzemi kamerák is rögzítették. Szemtanúk szerint a férfi direkt ment oda, hogy provokáljon.

„Információim szerint a lakos maszk nélkül érkezett a tesztelőállomásra, ahol provokálni kezdte a rendőröket és a tesztre várakozókat”

– mondta a város polgármestere, Dušan Šimka.

 

Érkezése követően néhány percig a tesztelőállomást őrző katonát és rendőrt szidta és átkozta. „Először agresszív volt, majd a katonával fölényeskedett. Ezután távozni akart, de a rendőrök azonnal ártalmatlanították a férfit” – magyarázta a polgármester.

„Rendőri figyelmeztetés ellenére is folytatta kirívó és agresszív viselkedését” – mondta Pavol Kudlička, a kerületi igazgatóság szóvivője.

A támadót a helyi rendőrőrsre szállították, majd ott cellába zárták. „A helyi lakos nem először viselkedett így” – mondta Kudlička. „Hasonló jelenetet rendezett az egészségügyi hivatalban is” – mondta a Šimka polgármester.

A férfit a rendőrök kihallgatták, jelenleg a kamerafelvételeket értékelik.

(bl, noviny.sk)

Bevezető

Nyitranovákon egy 48 éves férfi maszk nélkül ment a tesztelőállomásra, ahol a hatóságokba kötött. Rendőrök próbálták lenyugtatni, sikertelenül.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment