Search by category:
Egyéb kategória

Steve Jobs kézírásos állásjelentkezésére licitálhat – közel 145 ezer euró a kikiáltási ár

Steve Jobs kézírásos állásjelentkezésére licitálhat – közel 145 ezer euró a kikiáltási ár
Balázs Lilla
2021. 02. 17., sze – 11:41

2021. február 17., szerda – 12:00
steve jobs

Friss ikon
Off

Törzs

A meg nem nevezett állásra történő jelentkezési lapot, február 24-én, egy online aukció keretében lehet majd megvásárolni.

Az 1973-ban íródott egyoldalas „pályázat” tele van helyesírási hibákkal. Kiemeli számító- és számológépekkel kapcsolatos tapasztalatait, és elektronikus technikai, tervezőmérnöki – digitális készségeit. A iratban nem történik utalás sem az állásra, amelyre jelentkezett, sem a cég nevére. Az említett készség valamilyen számítástechnikai vállalatra utal. Azt tudni, hogy egy évvel később Jobs csatlakozott az Atarihoz, ahol együtt dolgozott azzal a Steve Wozniakkal, akivel 1976-ban megalapították az Apple-t.

Az aukciós leírásból kiedrül, hogy a „pályázat“ nagyon jó állapotban van, leszámítva némi gyűrődést, pár foltot és átlátszó szalagot a felső szélén. Levelek és eredetiségigazolások kísérik az állásjelentkezést.

(bl, hvg)

Bevezető

Jó üzlet reményében bocsátják árverésre a Steve Jobs által kézzel kitöltött állásjelentkezést, mely három évvel ezelőtt is közel ennyi eurónak megfelelő dollárért kelt el.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment