Search by category:
Egyéb kategória

Egy női sofőr támadt rendőrökre Pozsonyban – kiderült, hogy lejárt Covid teszttel járt

Egy női sofőr támadt rendőrökre Pozsonyban – kiderült, hogy lejárt Covid teszttel járt
Balázs Lilla
2021. 02. 19., p – 11:32

2021. február 19., péntek – 14:00
sofőr

Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrök felszólították a sofőrt, hogy mutassa fel a személyazonosságát igazoló iratokat és az autó papírjait. A hölgy a felszólításra kioktatta a rendőröket, hogy komolyabb ügyeket kéne oldaniuk és bement a kórház büféjébe.

A rendőrök követték, majd ismét felszólították, hogy igazolja magát és ezúttal közölték vele, hogy ha ezt megtagadja, akkor beviszik őt a rendőrőrsre.
Erre a nő káromkodni kezdett és arogánsan viselkedett. Miután a rendőrök úgy döntöttek, hogy a hölgyet elviszik, a nő pofozni és rúgni kezdte őket.

Az előállítás során kiderült, hogy a nőnek már nem érvényes a negatív eredményét igazoló dokumentuma.

VODIČKA NAPADLA POLICAJTOV, KTORÍ CHCELI RIEŠIŤ JEJ DOPRAVNÝ PRIESTUPOK. OKREM TOHO ŽENA NEMALA PLATNÝ CERTIFIKÁT O…Közzétette: Polícia SR – Bratislavský kraj – 2021. február 19., péntek

A hölgy viselkedésével számos hatályt megsértett: közlekedési szabálysértést követett el, veszélyeztette a közegészségügyet, a hatóságok felszólítását semmibe vette és áthágta a község általánosan érvényben lévő törvényeit. Ügyével a pozsonyi, nové mesto-i rendőrség foglalkozik. – tudatta a Polícia SR, pozsony kerületi Facebook oldalán.

Bevezető

A hölgy egy Škoda Rapiddal parkolt a Limbová utcán (Pozsony) a Gyermekbetegségek Országos Intézete előtt, ahol parkolási tilalom van érvényben.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment