Search by category:
Egyéb kategória

Hlas: Ha a Szputnyik jó, meg kell rendelni, de figyelmeztetni kell az embereket

Hlas: Ha a Szputnyik jó, meg kell rendelni, de figyelmeztetni kell az embereket
Hegedűs Norbert
2021. 02. 19., p – 18:28

2021. február 19., péntek – 18:28
Peter Pellegrini

Friss ikon
Off

Törzs

A párt azt üzente Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnöknek, hogy ha orosz vakcinát akar, akkor a „hisztérikus sajtótájékoztatók” helyett utasítsa a miniszterét, hogy hozzák be az oltóanyagot Szlovákiába. A miniszterelnök pénteki megnyilvánulását, a kormányülést és a koalíciós tanács ülését csúnya és becstelen propagandának és színjátéknak nevezte a párt.

„Az egészségügy miniszter saját hatáskörében kivételt adhat egy nem regisztrált oltóanyag használatára, mint ahogy például az Ivermectin gyógyszer esetében is tette, amiről a kormány és a koalíciós tanács sem tárgyalt. Igor Matovic csak újabb ellenséget keres, akire átháríthatja a felelősséget és elküldheti sírokat ásni” – jelentette ki a Hlas.

Bevezető

Ha az orosz Szputnyik V vakcina segíthet megelőzni a Covid-19-et, meg kell rendelni, de figyelmeztetni kell az embereket, hogy ez egy kísérleti, nem regisztrált szer. Aki érdeklődik iránta, annak lehetővé kell tenni, hogy ezzel a vakcinával olttassa be magát – közölte állásfoglalásában a parlamenten kívüli Hlas. Az állásfoglalást Patrícia Medveď Macíková, a párt szóvivője juttatta el a TASR hírügynökségnek.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment