Search by category:
Egyéb kategória

John Travolta eladja 20 hálószobás óceánparti otthonát

John Travolta eladja 20 hálószobás óceánparti otthonát
Hegedűs Norbert
2021. 02. 21., v – 18:07

2021. február 21., vasárnap – 18:47
John Travolta

Friss ikon
Off

Törzs

A Szombat esti láz és a Pomádé sztárja nemrég hirdette meg a Maine állambeli Islesboro szigetén álló óceánparti házát 5 millió dolláros áron – írta a Portland Press Herald helyi lap.

A pár 1991-ben, friss házasként vásárolta az ingatlant, amit „nagyon sötét és komor” helyből ragyogó családi otthonná alakított – derült ki az Architectural Digest egy 1999-es cikkéből. Az 1903-ban épült, 1006 négyzetméteres ház az óceán partján, egy több mint 19 hektáros birtokon áll.

A filmszínész az Architectural Digestnek elmondta, azután vásárolták meg az épületet, hogy meglátogatták Kirstie Alley kollégájukat a szigeten álló otthonában. Azt mondták, mindig akkora házat szerettek volna, ahol nagy családjuk minden tagja helyet kaphat.

Preston, aki többek között a Jerry Maguire című filmben, valamint Arnold Schwarzenegger oldalán, a Twinsben játszott, tavaly halt meg a mellrákkal vívott kétéves küzdelme után. 57 éves volt.

Első gyerekük, Jett 2009-ben hunyt el egy rohamot követően, ami a család nyaralójában, a Bahamákon érte.

Travolta az 1970-es években lett világhírű, kétszer jelölték Oscarra, először 1977-ben a Szombat esti láz, majd 1994-ben, a Ponyvaregény főszerepéért.

Bevezető

John Travolta amerikai filmcsillag eladja 5 millió dolláros, 20 hálószobás óceánparti otthonát, ahol tavaly nyáron elhunyt feleségével, Kelly Prestonnal élt.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment