Search by category:
Egyéb kategória

Remišová már ősszel felkínálta az egészségüggyel járó felelősség átvállalását

Remišová már ősszel felkínálta az egészségüggyel járó felelősség átvállalását
Mészáros Richárd
2021. 02. 24., sze – 18:14

2021. február 24., szerda – 18:15
Veronika Remišová

Friss ikon
Off

Törzs

Remišová hozzátette: a tárcával járó felelősség átvállalását már akkor felajánlotta, amikor ősszel romlani kezdett a járványhelyzet, a javaslatot azonban a kormányfő elvetette. A pártelnök szerint a koalíciós vezetőknek zárt ajtók mögött kellene megvitatniuk az esetleges személycseréket, nem pedig nyilvánosan, a médián keresztül.

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter szerdán bejelentette: hajlandó átvenni az egészségügyi minisztérium irányítását. Matovičnak azt javasolta, hogy váltsa le a jelenlegi minisztert, Marek Krajčít (OĽaNO), a kormányfő azonban visszautasította ezt.

Sulík azt is mondta, hogy nem hajlandó közös felelősséget vállalni a világjárvány további alakulásáért.

Richard Sulík

Sulík felajánlotta Matovičnak, hogy átveszi Krajčí helyét

Pozsony |

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter felajánlotta Igor Matovič (OĽaNO) kormányfőnek, hogy ha nem talál senkit, akivel helyettesíthetné Marek Krajčí (OĽaNO) egészségügy-minisztert, akkor ő vállalja a tárca vezetését.

Bevezető
Pozsony |

A Za ľudí korábban már felkínálta Igor Matovič (OĽANO) kormányfőnek, hogy átvállalja az egészségügyi tárca vezetésével járó felelősséget. A párt nem egy politikai jelöltet, hanem egy szakértőt bízott volna meg a feladattal. Erről szerdán adott ki sajtóközleményt Veronika Remišová pártelnök.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment