Search by category:
Egyéb kategória

A kormány egyelőre nem tervezi a gyárak bezárását

A kormány egyelőre nem tervezi a gyárak bezárását
Mészáros Richárd
2021. 02. 26., p – 10:05

2021. február 26., péntek – 10:16
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

A kormányfő a bejegyzésben az új vírusmutációk veszélyeire figyelmeztet, elismételve, a szigorú korlátozások és a Covid-automata ellenére sem csökken a fertőzöttek, a kórházi kezelésre szoruló betegek és a koronavírusban elhunytak száma. Mint írja, az elmúlt napokban amiatt hívta tárgyalóasztalhoz a szakértőket, hogy közösen találjanak megoldást a súlyos járványhelyzetre.

„Az egyezség szerint semmilyen javaslatot nem fogunk közölni addig, amíg azokkal valamennyi koalíciós párt nem ért egyet. Egy dologgal kapcsolatban azonban kivételt kell tennem” – írja.

Matovič cáfolta azokat a médiában megjelenő információkat, amelyek szerint a kormány a gyárak bezárására készül, a kormányfő szerint ugyanis ez fatális gazdasági következményekkel járna. Hozzátette: ez egy rendkívül szélsőséges megoldás lenne, ugyanakkor néhány ország esetében bevált.

A bejegyzés zárásaként Matovič emlékeztetett, a vírust kizárólag együttes erővel, közösen tudjuk legyőzni. „A vírus csak annyira erős, amennyire mi gyengék vagyunk” – zárta.

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő Facebook-bejegyzésben tette közzé, hogy a híresztelésekkel ellentétben egyelőre nem tervezik a gyárak bezárását.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment